Komentari 0

Veliki vodič za sve ljubitelje siječanjskih rasprodaja

Veliki vodič za sve ljubitelje siječanjskih rasprodaja

Ima li išta ljepše u svijetu shoppinga od spoznaje da neki proizvod kojeg već dugo promatrate sada možete kupiti po sniženoj cijeni? Jako sniženoj cijeni!

Znate li da, nakon što smo svoje novčanike ispraznili tijekom blagdana, u sezoni sniženja u siječnju možete za svoj novac dobiti više? Trgovci nas sa svih strana privlače svojim trikovima i metodama, a natpisi s nevjerojatnim popustima i akcijama vrište iz svih izloga. Jasno je da nam nije potrebno puno da se prepustimo impulzivnoj kupnji, stoga je Pametna kuna pripremila veliki vodič za ljubitelje popusta koji će biti od pomoći svima onima koji se žele još bolje snaći u labirintu sniženja u kojem se trenutno nalazimo.

U zanosu koji u nama izaziva pogled na prekriženu staru i istaknutu novu cijenu, često ne razmišljamo o tome treba li nam neki proizvod zaista ili nas je samo privukla prividno niska cijena. Tada ne primjećujemo nepravilnosti koje se često znaju pojaviti, a ne smeta nam ni činjenica da računi od prosinca tek dolaze na naplatu što ovo vrijeme čini idealnim za čitanje specijala Pametne kune u kojem ćete saznati:

- koje se proizvode svakako isplati kupiti ovih dana
- kako što racionalnije usmjeriti svoj novac
- koji su načini za odolijevanje trikovima trgovaca
- kako zaštiti svoja potrošačka prava
- mnoge druge odgovore na vaša pitanjaZa kraj samo treba spomenuti da je u istraživanju agencije Gfk, 47% ispitanih kućanstava u Hrvatskoj izjavilo da im je kupovna moć sve manja, no broj odlazaka u kupovinu se ne smanjuje. Pitate li se onda koliko zaista znate o sniženjima i koji ste tip kupca? Riješite naš edukativni i zabavni kviz i saznajte, a sve trikove i savjete za uživanje u siječanjskim popustima pročitajte u specijalu Labirint sniženja.