Obavijesti

Video

Komentari 10

Ana Zibar: Svoj porod snimila sam za žene koje će tek roditi

Ana Zibar: Svoj porod snimila sam za žene koje će tek roditi

Popularna lifestyle youtuberica i blogerica Ana Zibar odgovarala je na naša 24 pitanja. Osim što nam je otkrila koja joj je najdraža knjiga, saznali smo i što obitelj misli o njezinom zanimanju

Tajna mog uspjeha je upornost i apsolutno nikada ne odustajem, rekla nam je lifestyle vlogerica Ana Zibar poznata internet svijetu zbog YouTube kanala Ženski Svijet. Ana je prva hrvatska YouTuberica koja je snimila svoj porod, a otkrila nam je da se za taj pothvat odlučila kako bi pokazala budućim mamama što ih očekuje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Upravo na porodiljnom dopustu Ana je izgubila posao.

- Ne gubite nadu, raditi može uvijek onaj koji želi - poručuje. To je i dokazala svojim angažmanom na društvenim mrežama s obzirom na to da njezin kanal Ženski Svijet na YouTube broji gotovo 140 tisuća pretplatnika.

Njezine savjete i novosti iz života svakodnevno i na Instagramu prati više od 32 tisuće pratitelja. Otkrila nam je i da se ne bi vratila na stari posao.

U svaki video ulaže jednako truda i vremena, a na pitanje želi li da njezini sinovi Bruno i Vito jednog dana postanu youtuberi kaže da je jedino bitno što oni žele.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pratite serijal 24 pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?