Video

Komentari 132

Barbi Afrika: 'Rugali su mi se u školi. Nisam odustala i sada me prati više od dva milijuna ljudi'

Barbi Afrika: 'Rugali su mi se u školi. Nisam odustala i sada me prati više od dva milijuna ljudi'

Barbara Milenković, mlađoj publici poznatija kao Barbi Afrika, jedna je od najuspješnijih balkanskih tiktokerica. Za YouTube kanal ispričala nam je kako je počela i njezin put do uspjeha...

Još 2015. sam počela snimati za YouTube pa sam prestala snimati jer sam imala problema u školi. Dvije učenice su pustile moj video na nastavi i smijale se, započela je priču jedna od najuspješnijih balkanskih tiktokerica - Barbi Afrika (19). Ova mlada studentica iz Srbije, pravog imena Barbara Milenković, jedna je od najpopularnijih regionalnih zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serijal 'Moj put' koji kreće na YouTube kanalu 24sata, prati uspjehe mladih internet zvijezda. Kako su svoj hobi pretvorili u posao i postali uzori mladima, a na njihovim platformama prate ih milijuni. U prvoj epizodi ugostili smo Barbi Afriku koja nam je ispričala kako je postala jedna od najpoznatijih tiktokerica na Balkanu.

- Sve se događa s razlogom. Uvijek sam išla još jače i još bolje da uspijem u ovom poslu - rekla je Barbi koja smatra da nikada oni koji su bolji od vas neće pričati loše, već uvijek oni koji su gori pričaju. Na svom TikTok profilu snima razne plesove, tutorijale, izazove i slično. 

Uz uspješan rad na društvenim mrežama, Barbara je ove godine upisala fakultet, bavi se glumom, pjevanjem, a uči i mandarinski. Uskoro namjerava 'izbaciti' novu pjesmu u suradnji s kolegom tiktokerom, a voljela bi se okušati u glumi u nekom filmu ili seriji.

- Kada nešto volite i kada se trudite, naravno da ćete uspjeti. Ja se na TikToku trudim od 2019. godine i svakodnevno 'izbacujem' nova videa - rekla je Barbi.

Smatra kako je tamo pronašla sebe, ali i svoju publiku, a to dokazuju i brojke. Na TikToku je prati više od dva milijuna ljudi te je trenutno druga najpraćenija tiktokerica na Balkanu. Kaže nam kako je ta platforma uopće ne umara i kada ne snima, gleda TikTokove drugih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Barbi Afrika bit će jedna od članica novog showa koji kreće na JoomBoosovom YouTube kanalu. A priču o njezinom uspjehu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim TikTok, Facebook i Instagram profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.

Prijave na Videostar su krenule i otvorene su do 12. ožujka. Svi koji se žele boriti za titulu TikTok zvijezde i osvojiti vrijedne nagrade koje uključuju ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, 20.000 kuna na potrošačkoj kartici, cool smartphone, TikTok statuu te putovanje na roadtrip po Hrvatskoj s najvećim JoomBoos influencerima, neka se prijave što prije. Prijave šaljite na službenu web stranicu: videostar.joomboos.hr i 'zapalite' internet. P.S., tu su nagrade i za dvoje najkreativnijih sretnika po izboru voditelja – svakome od njih adidas dijeli jedan par precool tenisica! Prijavi se i ispričaj svoju TikTok priču!

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!