Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Bježali od vatre cestom kao iz pakla: 'Izgleda zastrašujuće!'

Veliki požar poharao je u četvrtak sjever Kalifornije. Progutao je više od osam tisuća hektara površine te na evakuaciju prisilio oko 50 tisuća ljudi

Foto: Facebook
4 komentara

Vatra se širila tako brzo da su je neki ljudi jedva izbjegli. Jedna od njih je i Brynn Parrott Chatfield iz Paradisea, koja je Facebooku objavila snimku na kojoj se vidi kako se s obitelji u automobilu očajnički probija kroz vatru.

I feel very vulnerable posting this but I feel I should. My hometown of Paradise is on fire. My family is evacuated and safe. Not all my friends are safe. It's very surreal. Things always work out, but the unknown is a little scary.

Objavljuje Brynn Parrott Chatfield u Četvrtak, 8. studenoga 2018.

Video izgleda kao isječak iz nekog filma katastrofe. Automobil se kreće cestom s obje strane okruženom vatrenim plamenovima. 

- Veoma mi je teško objaviti ovu snimku, ali mislim da to moram učiniti. Moj dom u Paradiseu je u plamenu. Moja obitelj je evakuirana i na sigurnom. No, nisu svi moji prijatelji na sigurnom. Sve izgleda tako nerealno i zastrašujuće - napisala je na Facebooku.

A structure is seen engulfed in flames during the Camp Fire in Paradise IZGORIO 'RAJ' Požar uništio grad u Kaliforniji: Stanovnici su masovno bježali

Požar je izbio u četvrtak ujutro. Uništio je stambene četvrti, bolnice, škole, a vlasti još nisu sigurne koliko je osoba stradalo dok pokušavaju ovladati vatrenom stihijom koju snažni vjetar brzo širi stvarajući plamenove visoke 15-ak metara.

Spasioci su buldožerima raščišćavali ceste kako bi iz goruće bolnice spasili pacijente. Bolnica je u međuvremenu potpuno izgorjela.

Guverner Kalifornije proglasio je izvanredno stanje na tom području.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message