Obavijesti

Video

Komentari 19

Britanija se oprašta: Sve je spremno za sprovod kraljice

Britanija se oprašta: Sve je spremno za sprovod kraljice

Reporterska ekipa 24sata - Denis Mahmutović i Ana Paić javljaju se uživo iz Londona koji tuguje uoči sprovoda kraljice Elizabete II. Pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Facbook profilu od 17 sati

Manje od 24 sata ostalo je do svečanog ispraćaja kraljice Elizabete II. koji će se održati sutra u Westminsterskoj opatiji. Na našem YouTube kanalu i Facebook profilu 24sata možete pogledati kako izgledaju ulice Londona uoči pogreba, uživo od 17 sati.

POGLEDAJTE UŽIVO: 

Naši reporteri razgovarali su s građanima Londona o kraljici, novom kralju te monarhiji. Mnogi su ožalošćeni kraljičinim odlaskom.

- Bila sam šokirana kada sam doznala. Voljela sam je jako - priznala je prolaznica. 

- Monarhija više nikada neće biti toliko popularna. Charles ne će biti toliko popularan kao kraljica Elizabeta - rekla je građanka Londona. 

Pogledajte video: 

Policija, kao i proteklih dana, od jutra nadzire grad, a osiguranje će se pojačavati do pogreba sve više pojačavati. Posebno u dijelu oko Westminsterske opatije gdje će se 2000 okrunjenih glava, visokih državnika, političara i pokoja pratnja posljednjeg puta pokloniti kraljici Elizabeti II.

Pogledajte video: 

Pokretanje videa ...

Ovaj jedinstven događaj koji se posljednji puta održao prije sedam desetljeća pratite na našem YouTube kanalu 24sata u specijalnoj emisiji u ponedjeljak od 12 sati, a pratite nas i na profilima Instagram-a, Facebook-a, TikTok-a i LinkedIn-a.