Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čista emocija: Otac sa kćerkom zaplesao nakon kemoterapija

Dvogodišnju Phoenix iz Georgije u SAD-u, koja boluje od mijeloične leukemije, posljednjeg dana prvog kruga kemoterapija u njezinoj bolničkoj sobi iznenadio je otac odjeven u svečano odijelo

Foto: Dario Šimović/Facebook

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Prije toga je kćerkici po medicinskoj sestri poslao nekoliko haljina kako bi mogla odabrati najljepšu. Kako ne bi pokvarila iznenađenje, sestra je malenoj Phoenix rekla da ih je donio jedan od volontera, a izbor je pao na žutu balsku toaletu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci koja zrači emocijama vidi se kako otac u naručju drži svoju djevojčicu i s njom pleše na taktove pjesme ‘My Little Girl’, pjevača Tima McGrawa.

Phoenix ima dijagnozu mijeloične leukemije, vrlo agresivnog oblika raka krvi. Njezina koštana srž proizvodi nezdrave bijele krvne stanice koje se nagomilavaju i sprečavaju normalnu proizvodnju zdravih krvnih stanica. Nakon što joj je postavljena dijagnoza, liječnici su morali brzo reagirati i podvrgnuti je kemoterapijama. Ovaj video je snimljen posljednjeg dana prve runde kemoterapija, nakon čega slijedi još jedna.

VODILI GA NA SMAKNUĆE Da ti se srce slomi: Djevojčica nije znala da oca vidi zadnji put

Iako već imaju četvero djece, Brett Thompson i njegova žena Christina usvojili su malenu Phoenix dok je bila stara samo sedam tjedana.  Njezina biološka majka Whitney, ujedno i Christinina prijateljica, imala je problema s drogom i nije bila sposobna skrbiti o djevojčici. Sada je ‘čista’ te svakodnevno i ravnopravno brine o malenoj tijekom njezina boravka u bolnici. 

‘Ima samo dvije godine. Ovo je teško za nju, njezinu obitelj i ljude koji je vole,’ napisala je Christina Thompson u opisu videa kojeg je objavila na Facebook stranici Phoenix’s Fight. Pohvalila je i svog muža Bretta te rekla kako ne misli da je mogla izabrati boljeg muškarca za svoju djecu. SAMO JE ODŠETALA DALJE Imala manje ozljede: Djevojčica (2) pala sa 17. kata i preživjela

Naime, Brett je uzeo neplaćeni dopust na poslu kako bi brinuo o djeci i supruzi koja u bolnici provodi svaki slobodan trenutak. 

‘Iznimno mi je teško biti odvojena od svoje ostale djece. Ova vremena će biti teška, ali znam da ćemo ih prebroditi,’ zaključila je Christina. 
Message