Obavijesti

Video

Komentari 2

Dečki iz trap grupe KUKU$ otkrili: 'Na privatni party dolazimo za 10.000 eura...'

Dečki iz trap grupe KUKU$ otkrili: 'Na privatni party dolazimo za 10.000 eura...'

Ove godine Hiljson Mandela, Goca RIP i Iso Miki, poznatiji kao trap skupina KUKU$, slave 10 godina postojanja grupe. Do sada su objavili dva albuma, a 7.10. nastupaju u rasprodanom Domu sportova...

VIDEO

Sva trojica imaju i svoje samostalne projekte, kao i druge bendovske suradnje – Iso Miki ima svoj studio i aktivan je u produkciji glazbe. Hiljson ima svoju solo karijeru, kao i alternativni bend 'Prazna lepinja' u kojem svira saksofon. Goca RIP također radi na solo projektima, a dio je i pop-punk benda 'Luzeri s Dipsijem'. 

-Svatko od nas ima različitu glazbenu podlogu – od rocka do klasike, pa nam je važno da možemo istaknuti svu svoju kreativu – nekad je to kao KUKU$, nekad u solo projektima, nekad u bendovima koje smo naveli - govori Miki.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S KUKU$-OM:

U Velikom intervjuu su otkrili da njihov privatni nastup košta oko 10.000 eura.

- To košta više od javnog nastupa, jer vidiš pjevača na metar, a ne na 30 metara. U Hrvatskoj malo tko može toliko platiti, jer ljudi misle da to košta manje nego javni koncert - objašnjavaju glazbenici.

Dečki su priznali su da ne bi nikada nastupali za političke stranke, jer 'nisu bitni novci, nego ljudi'. Bili su sretni i kada su zarađivali po 100 eura.

Na pitanje o tome, kako se stvara hit, Goca je rekao da hit se ne može isforsirati.

- Možeš raditi 10 sati i paziti na sve detalje, a onda stvoriti hit u pet minuta. Hit se stvara u sekundi i obično slučajno.

Hiljson i Goca su ispričali da njihovi roditelji nisu baš fanovi trapa, ali ih podržavaju.

- Moja mama nije fan trapa, ona voli više rock stranu, voli pjesme koje sam radio za radio. Ali je fan utoliko da je sretna da smo napravili nešto naše, sretna je jer vidi da se naša vizija ipak isplatila. Sada smo rasprodali Dom sportova - objašnjava Hiljson Mandela.

Ponosni su na to da su dali svoj doprinos sceni, zajedno s drugima koji su započinjali u istom periodu kao i oni.

- Nismo nužno stvorili scenu, ali smo je svakako pogurali i zapravo nam je drago da nakon deset godina djelovanja vidimo da interes za trap i ovu našu scenu raste i dalje – sve je više mlađe publike na koncertima, kao i mlađih izvođača.

Na kraju intervjua glazbenici su pozdravili svojeg prijatelja Vojka i prokomentirali su njegov hit 'Prestar, prestar, 40 godina, prestar, prestar, narasla mi drobina'.

- Vojko je legenda, jedan vanzemaljac. Imam osjećaj da ima oči na leđima. On je veliki umjetnik i genijalac. On je na visokoj razini i neshvaćen je, ali ga sve generacije mogu razumjeti. On je vrhunski psiholog, analitičar i tekstopisac - pohvalili su kolegu.

Pogledajte video:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Moćan film o demokraciji: 'Iskoristi svoj glas. Ne daj da ti drugi kroje budućnost!'
POGLEDAJTE VIDEO

Moćan film o demokraciji: 'Iskoristi svoj glas. Ne daj da ti drugi kroje budućnost!'

Glasanje na europskim izborima Vaša je prilika da odlučite na što se Europska unija treba usredotočiti u sljedećih pet godina!

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana