Video

Komentari 27

Domaćoj influencerici provalili u stan: Sve su razbacali, a lopov je bio na balkonu s 'pištoljem'

Domaćoj influencerici provalili u stan: Sve su razbacali, a lopov je bio na balkonu s 'pištoljem'

Popularna influencerica Nika Pavičić nedavno se pohvalila da se preselila u novi stan u Zagrebu. JoomBoosov youtuber Bruno Lukić ondje je inscenirao provalu i tako je Nika postala nova žrtva serijala Prank'd

Mama, ne znam što se dogodilo, sve je razbacano. Upravo sam ušla u stan i stvari su posvuda. Televizor je na podu, bojim ga se uopće okrenuti, nemam pojma tko je ovo napravio, ali netko mi je provalio - vikala je Nika u slušalicu dok je razgovarala s mamom. Youtuberica je došla s predavanja na fakultetu i našla otključan stan, prepun razbacanih stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

JoomBoosov youtuber Bruno Lukić s ekipom producenata inscenirao je provalu dok Nike nije bilo doma i sve su to snimili za novu epizodu popularnog serijala Prank'd. Ali, osim što su razbacali sve stvari, jedan od producenata odglumio je lopova pa se s lažnim pištoljem sakrio na balkon. I onda su čekali da se Nika vrati doma.

- S vlasnicom stana u kojem Nika trenutno živi dogovorili smo se da nam da rezervni ključ, pa smo ušli unutra dok je ona bila na faksu. Dalje je sve bilo lako. Preokrenuli smo rublje koje se sušilo, razbacali jastuke, pobacali slike sa zidova i uzeli smo joj skupocjene tenisice - objasnio je Bruno. 

Nakon par sati, Nika je došla doma i ušla u stan, a čim je upalila svjetlo prvo što je rekla bilo je 'Daj ne se*i'. Brzo je nazvala mamu i usput provjeravala stvari po stanu i kopala, u nadi da su nešto vrijedno lopovi ipak zaboravili.

- Svi ormari su otvoreni, sve je otvoreno, nema mi pola stvari, uzeli su i Jordanice. Očito je netko jako dobro znao koliko vrijede - jadala se mami na telefon.

U nekom trenutku s balkona dotrčao 'lopov' s fejk pištoljem u ruci. Odmah iza njega je do Nike dotrčao i Bruno, a kako je reagirala na ovu podvalu i koliko joj je trebalo da se nakon svega smiri, pogledajte u novoj Prank'd epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu.