Video

Komentari 2

Domenica: 'Dobivam puno uleta u inbox, čak i ponude za brak'

Domenica: 'Dobivam puno uleta u inbox, čak i ponude za brak'

Pjevačica Domenica Žuvela, u novom, ljetnom izdanju JoomBoos Videostar magazina, otkrila je neke zanimljive detalje iz svog mobitela koji nam daju uvid u njen privatni život, ali i svakodnevne navike

Između ostalog, ova simpatična pjevačica koja je sudjelovala i u ovogodišnjoj sezoni emisije 'Ples sa zvijezdama', otkrila je kada joj zvoni najraniji alarm, koliko trenutno ima nepročitanih poruka, koja fotografija se nalazi na zaslonu njenog mobitela, ali i kome je poslala zadnju poruku na WhatsAppu.

- Kada nemam obaveza, uglavnom se budim u 8 i 20 ili u 8 i 40. Volim se ustajati ranije i iskoristiti jutro - ispričala je Domenica te dodala kako joj je najdraža aktivnost za opuštanje - šetnja te da zbog toga svaki dan prati aplikaciju za mjerenje koraka i da u prosjeku prehoda oko šest kilometara na dan. 

Kada je riječ o porukama koje joj pristižu, govori kako se trudi odgovoriti na njih u što kraćem roku te da na WhatsAppu ima tek desetak poruka na koje još nije stigla dati odgovor.

A, baš kao i svaka poznata osoba, Domenica se vrlo često susreće i s 'uletima' u DM, odnosno, u inbox gdje vrlo često može naletjeti i na prosidbe koje smatra priličo čudnima. 

Što se još krije u Domenicinom mobitelu te kome je zadnje 'lajkala' fotografiju na Instagramu i poslala poruku na WhatsAppu, saznajte u novom, ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina kojeg već možete kupiti na svim kioscima Tiska po cijeni od 35 kuna.