Video

Komentari 1

Fan oduševio Šebalja: 'Momčilo Otaševiću, gdje si? Nema te...'

Fan oduševio Šebalja: 'Momčilo Otaševiću, gdje si? Nema te...'

Kod Šebalja se ne voze samo zvijezde, ovoga puta Juraj je provozao svog fana. Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

Božićno vrijeme je vrijeme darivanja. Pa tako smo mi ove godine odlučili fanovima serijala 'Zvijezde vrište' pokloniti vožnju s Jurajem Šebaljem. Mladi Dominik Habajec iz Zagorja napisao je najkreativniji komentar i osvojio vožnju s našim najpoznatijim relly vozačem kojeg prati već duže vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prijavio sam se jer već dugo pratim serijal. Najdraža epizoda mi je ona s Milicom Todorović, a nadam se da ću nešto naučiti nešto od Šebalja i nije me strah - rekao nam je Dominik prije nego što je sjeo na suvozačko sjedalo. 

Šebalj ga je dočekao s božićnom kapicom na glavi i u božićnom raspoloženju. Pričali su o svojim prvim autima, a onda je Šebalj krenuo s driftom, a Dominik s božićnom pjesmom.

Zagreb: Snimanje serijala Zvijezde vrište s voditeljem Jurajom Šebaljem

- Ne mogu vjerovati da ne znaš cijeli tekst pjesme. To je osnovna stvar - šalio se Šebalj sa svojim fanom, a zatim je došao red da on preuzme volan.

Dominik je spremno sjeo za vozačko sjedalo, no prije nego što su krenuli s driftom, ipak su morali raspravljati o tome što se nalazi na njihovim blagdanskim stolovima. Prvi zadatak koji je Dominik morao odraditi, bilo je driftanje, a Šebalj je bio oduševljen.

- Momčilo Otaševiću, gdje si? Nema te! - komentirao je Šebalj koji je glumca prozvao kraljem drifta, ali čini se da ga je fan nadmašio.

POGLEDAJTE KAKO JE MOMČILO OTAŠEVIĆ DRIFTAO:

Dominik je spretno driftao po stazi, okretao auto pod ručnom i uživao u ovom adrenalinskom poklonu,

- Sjedi, 5. Molim vas, uvijek mi dovedite ovakve goste - oduševljen je bio Šebalj.

Zagreb: Snimanje serijala Zvijezde vrište s voditeljem Jurajom Šebaljem

Pustio je Dominika da još uvijek bude za volanom i našem voditelju pokaže sve što zna.

- Drago mi je što sam osvojio vožnju. Stvarno mi je bilo super - zaključio je Dominik na kraju ove avanture. A avanturu je osim Dominika osvojila još jedna obožavateljica, a njezinu avanturu moći ćete pogledati 30.12. na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako se snašao za volanom, saznajte na YouTube kanalu 24sata. Zvijezde vrište i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.