Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gibonni: Antonija Dora je već dio naše obitelji, drago mi je...

Na nastupu koji je vodi u polufinale na ruci Antonije Dore zablistao je prsten koji je, doznajemo, dobila od Randa za Božić, kad su vezi bili samo nekoliko mjeseci...

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

[video: 1197388 / ]

Nakon teškog razdoblja u životu, zbog kako je rekla krivog društva i izbora, Splićanka Antonija Dora Pleško (19) upoznala je ljubav svojeg života, 19-godišnjeg Randa Stipišića, sina Zlatana Stipišića Gibonnija (49).

Proslavila se prije osam godina u prvoj sezoni “Supertalenta” kao djevojčica, a sad je zahvaljujući zlatnom gumbu, koji je Maja Šuput (38) pritisnula nakon spontanog nastupa, dobila priliku ponovno se natjecati. Antonija Dora je bila pratnja prijateljici Loreni u showu, ali su joj producenti dali zeleno svjetlo za nastup bez prijave.

Na nastupu koji je vodi u polufinale na ruci Antonije Dore zablistao je prsten koji je, doznajemo, dobila od Randa za Božić, kad su vezi bili samo nekoliko mjeseci. Njihova mladenačka ljubav traje godinu dana.


- Nije to zaručnički prsten, to je samo poklon. Mladi smo i imamo vremena, ali bila je to ljubav na prvi pogled - rekla nam je Antonija Dora, kojoj ne pada teško što Rando studira produkciju u Londonu i održavaju vezu na daljinu.
 - Kad smo zajedno, jako smo opušteni, imamo slične stavove i ciljeve. Oboje obožavamo glazbu. Često putujem kod njega u London. Nadam se da ću se iduće godine i ja odseliti u London - rekla nam je Antonija Dora, koju hvali i njezin slavni “svekar” Zlatan Stipišić Gibonni.

- Gledao sam Antonijin nastup u ‘Supertalentu’ i stvarno ga je odradila odlično. Ne želim puno govoriti o njima, to su njihove stvari. Drago mi je što su zajedno te da su se našle takve pitome i romantične duše - dodao je jedan od najvećih romantika, koji 21. listopada ima nastup u zagrebačkoj Areni. Gibonni se i sam zaljubio jako mlad. Njegova ljubavna priča sa suprugom Sanjom traje više od 27 godina. Poznaje je od svoje 10. godine, kad se doselila u njegovu ulicu u Splitu. Prvo su, dodaje, bili prijatelji, onda ljubavnici, pa su postali supružnici koji danas imaju troje djece, kćer Tanju (31), sinove Randa i Lorenca (12). Antonija kaže da je u Stipišićima našla drugu obitelj.

- Odlično su me prihvatili. Sretna sam što imam dvije obitelji. Oni su tako skromni i divni. Slava im ništa ne predstavlja u životu - dodaje sa smiješkom Antonija Dora, koja voli biti u njihovu društvu. 
 Temperamentna Splićanka će sigurno slušati Gibonnijeve savjete o glazbi, a osim toga dobro će joj doći njegov savjet za dobar brak.

- Ako su ljudi dobri i jedno drugog fizički privlače, sve će biti dobro. Moja supruga je plemenita i zrela osoba te u teškim situacijama nikad me ne opterećuje marginalnim stvarima. Ona mi je i saveznica i ljubavnica - rekao je jednom prilikom umjetnik. Gibonni je životnoj partnerici posvetio mnogo svojih pjesama. Najponosniji je što im se brak temelji na ljubavi i povjerenju.

- Ponekad pišem o njoj, o našem odnosu. Sanja mi to dopušta jer zna da ću dobro zakamuflirati neke stvari. Pisao sam i o razvodu, ali te su pjesme inspirirane bliskim ljudima s kojima sam proživljavao njihova iskustva - rekao je jednom Gibonni.

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Tarik i Lejla optužili spremačicu da im je ukrala nakit

- Saborski CSI za Gazdu

- Obiteljsko prokletstvo: Četvero ih poginulo u prometu...

- Asteroid će nas sutra izbjeći za dlaku

Message