Obavijesti

Video

Komentari 19

Glumac i pustolov Dušan Bućan ispričao iskustvo s putovanaj: 'Bio sam 50 metara od grizlija'

Glumac i pustolov Dušan Bućan ispričao iskustvo s putovanaj: 'Bio sam 50 metara od grizlija'
5

Domaći glumac Dušan Bućan (46) u Velikom Intervjuu progovorio je o preseljenju na selu, o supruzi Sari te o novoj ulozi u emisiji 'Volim Hrvatsku'

VIDEO

Grad mi je oduvijek bio dosadan. Nakon puta na Aljasku sam odlučio da ću živjeti na selu. Živio sam u divljini, suočio sam se s medvjedom i kada sam se vratio, više ništa nije bilo isto, rekao je glumac i pustolov u Velikom intervjuu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Priznaje da mu iz Zagreba nedostaju samo prijatelji.

Nakon vjenčanja sa Sarom Hdaghom ponudio joj je da živi s njim na selu. Sara nije bila sigurna da to želi, ali Dušan ju je zamolio da samo proba pa joj se svidjelo. 

- Sara i ja smo jako slični, ona je predivna, dobio sam pustinjsku ljepoticu za ženu - govori Dušan. 

Sara je porijeklom iz Libije, ali je svoju karijeru odlučila graditi u Zagrebu, gradu u koji su iz rodne Libije četiri sestre s mamom Hrvaticom došle kao djeca. Završila je Učiteljski fakultet i Poslovno veleučilište Zagreb te često putuje s Dušanom i pomaže mu sa snimanjima. Sara upravlja dronom dok Dušan snima kamerom. Tako su snimali svoj zadnji dokumentarac o Indoneziji.  

- Sara je čula da tamo postoji specifičan odnos prema mrtvacima, pa je nekoliko razloga presudilo da idemo tamo – rekao nam je Dušan i objasnio kako izgleda taj obred. 

- Oni vjeruju da kada čovjek umre ne može ići u raj dok se nije žrtvovao barem jedan bivol, koji košta 40.000 dolara, a njihova mjesečna plača je 400 dolara! Oni vjeruju da na duši tog ubijenog bivola njihova duša odlazi u raj. Moram priznati da sam se osjećao kao u filmu 'Apocalypto' , samo se ne žrtvuju ljudi – kazao je Dušan i dodao kako mu je to sve bilo mučno iskustvo. 

Sada Dušan Bučan glumi u zagrebačkom HNK u Molière​ovu komadu 'Don Juan'. Don Juana igra Igor Kovač, a Dušan je Sganarelle, njegov vjerni sluga. U predstavi ima puno golotinje, na što Dušan govori da to ne smeta u predstavi: - Mi smo glumci i tjelo je naš alat, meni nije problem biti gol na sceni - dodao je. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata u četvrtak u 12h.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode