Obavijesti

Video

Komentari 4

Glumac Momčilo Otašević na poligrafu priznao: Uvijek mi je neugodno skinuti se gol u sceni

Glumac Momčilo Otašević na poligrafu priznao: Uvijek mi je neugodno skinuti se gol u sceni

Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte novu epizodu Poligrafa u kojoj je gost popularni crnogorski i hrvatski kazališni i televizijski glumac Momčilo Otašević. Pogledajte na kojem se pitanju 'zacrvenio'!

VIDEO

Je li istina da ste jedan od najplaćenijih glumaca u Hrvatskoj? Jeste li ikada doživjeli neugodnu situaciju pri snimanju ljubavnih scena? Je li istina da vam se žene često upucavaju? Slažete li se s tvrdnjom da su Crnogorci lijeni? Jeste li ikada osjetili razliku u godinama s vašom suprugom Jelenom? Jesu li vam Hrvatice ljepše od Crnogorki? Na sva ta pitanja i još neka odgovorio je crnogorsko-hrvatski glumac Momčilo Otašević (31), a na kojem je pitanju pao pogledajte u videu! 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Došao sam u Zagreb zbog jedne serije prije seda, osam, devet godina. Ne znam više... Pa sam ostao radi još jedne serije, a kasnije zbog ljubavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Na početku epizode inspektor je Otaševiću servirao škaljivo pitanje je li ikada doživio neugodnu situaciju pri snimanju ljubavnih scena, a on je priznao:

- Meni je uvijek neugodno i neprijatno skinuti se gol pred deset, petnaest ljudi na sceni, a ne daj Bože u teatru pred njih petsto i još dvadeset sa mnom na bini! - zaključio je.

Jedno od pitanja odnosilo se i na Otaševićev rodni kraj. Inspektor je i dalje bio nepopustljiv pa je Momčilo morao komentirati i jesu li Crnogorci zaista lijeni: 

- Crnogorci jesu lijeni, ali kad završe sav posao koji imaju da obaviju! - vratio je Momčilo istom mjerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Kako je Momčilo reagirao na ostala pitanja i na kojem je pitanju pao pogledajte u trećoj epizodi nove sezone Poligrafa u petak u 12 sati na Youtube kanalu i Videoteci 24sata. 

Momčilo Otašević jedan je od najpoznatijih crnogorsko-hrvatskih glumaca. Glumio je u popularnim serijama kao što su Kud puklo da puko, Dar Mar, Zora Dubrovačka, Budva na pjeni od mora, Na granici, a njegov lik možemo vidjeti i u filmskoj produkciji u filmovima poput Malo para, puno želja, Mali ljubavni bog, Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa i drugima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković