Video

Komentari 0

Glumica i dizajnerica Katarina Baban o najtežoj audiciji: 'Morala sam plivati po uredu'

Glumica i dizajnerica Katarina Baban o najtežoj audiciji: 'Morala sam plivati po uredu'

Katarina Baban, koju šira javnost najviše pamti po ulogama zločeste Tamare u popularnoj seriji 'Drugo ime ljubavi' u Velikom intervjuu govori o traumama na poslu, svom dečku te društvenim mrežama

Katarina Baban je rekla u intervjuu da ju scena jako privlačila od malih nogu. Tijekom odrastanja imala je mnogo ideja o budućnosti, ali gluma je uvijek bila na prvome mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Glumci ne vole audicije. To je užasno stresno. Koliko god si glumio, nakon svake audicije se osjećaš kao amater. Najgora audicija mi je bila kad sam morala plivati po uredu. Morala sam si zamisliti da ulazim u jezero i plivam - rekla je Katarina Baban.

Priznala je da u životu nije imala nemoralnih ponuda na audicijama niti na snimanjima, te je dodala da se nikad nije skidala radi snimanja.

- 90 posto tih skidanja u filmu i kazalištu je neopravdano. Kao da današnji filmovi ne mogu proći bez scena seksa i golotinje - dodaje. 

Na snimanja Katarina dolazi bez obzira na to što se događa u njezinom životu, glumila je pod svim mogućim virozima i stanjima, što je po njoj normalno za glumce, kad nije pandemija. Jednom joj se dogodilo da je uganula nogu na predstavi, ali nije dala do znanja da ju boli, nego je odigrala predstavu do kraja. Glumica priželjkuje raznolike uloge u budućnosti.

- Voljela bih puno toga odigrati i veselim se svim novim projektima koji me čekaju. U ovom poslu možeš biti tko god poželiš, nikad nije dosadno - dodaje.

Katarina je posvećena i svojem modnom brendu Lilith by Katarina Baban čije kolekcije obožavaju brojne Hrvatice. Tu su Jelena Rozga, Doris Pinčić Rogoznica, Sementa Rajhard, Ecija Ojdanić i još mnogo njih. Njezin stil je ženstven i elegantan, nikad vulgarno, a uvijek dotjerano s mjerom.

- Želim da se žena koja nosi moje haljine osjeća prekrasno, damski, nesputano, posebno i elegantno - dodaje.

Glumica je popularna i na društvenim mrežama, ona smatra da je imala veliku sreću što je široj javnosti poznata po svojim glumačkim ulogama, tako da je već u startu bila u prednosti naspram nekoga tko kretao od nule.

Danas je glumica u vezi s osobnim trenerom Igorom Subotićem već nekoliko godina. Jednom su prekinuli vezu, ali su se prije sedam godina odlučili ponovno biti par.

- Ključ svega su razumijevanje i dobra komunikacija. Moji roditelji su ga upoznali tek sada unatoč 7 godina, obožavaju ga, samo mole da ga dovedem. Super je “kliknuo” s tatom, jer imaju sličan smisao za humor i vole nogomet. Njih dvojica su kao dvije male djece - smije se glumica.

Što je sve Katarina Baban otkrila, saznajte u velikom intervju na YouTube kanalu 24sata. Veliki intervju i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, Videoteci 24sata i na 24sata.hr.