Obavijesti

Video

Komentari 77

Glumio Covid redara u Zagrebu: 'Gospođo, zašto vaš pas nema masku? Napisat ću vam kaznu'

Glumio Covid redara u Zagrebu: 'Gospođo, zašto vaš pas nema masku? Napisat ću vam kaznu'

U novom društvenom eksperimentu na JoomBoosu, youtuber Magic Leon glumio je Covid redara. Šetao je gradom i uvjeravao ljude da je stožer donio novi zakon prema kojemu svi ljubimci moraju nositi maske

VIDEO

- Gospođo, što je ovo? Zašto vaš pas ne nosi masku? Prema novom zakonu maske su obavezne za pse i sve ljubimce na javnom prostoru - uvjeravao je Leon Zagrepčanku u jednom gradskom parku. Ona mu se samo nasmijala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vi mene zafrkavate, zar ne? Ne razumijem - gospođa je bila zbunjena. Leon joj je i dalje pokušavao prodati priču da su je nacionalni stožer to objavio na najnovijoj pressici.

- Pogledajte ona tamo dva psa, njih je četvero na jako malom razmaku. Oni sad imaju okupljanje i nitko ne nosi masku. Možda se psi ne mogu zaraziti virusom, ali mogu virus na sebi prenijeti na druge životinje ili ljude - objašnjavao je Leon.

Iako je ova gospođa sa smiješkom reagirala kad joj je Leon otkrio da je sve skrivena kamera, neki, iako rijetki, nisu bili tako blagonakloni.

- Neću vam ja plaćati nikakve kazne niti će moj pas nositi ikakvu masku, što je vama - poručila mu je jedna prolaznica.

Većina ostalih Zagrepčana ipak se dobro nasmijala Leonovoj zezanciji kad im je otkrio skrivenu kameru, iako je nekima rekao da će im pozvati policiju ili ih "uhititi" ako ne stave masku svom psu. Njemu je ovim videom cilj bio malo nasmijati i razveseliti ljude u trenutno ne baš tako mirnim vremenima.

Osim zabave, htio je ukazati i na to da ne trebamo vjerovati baš svemu što čujemo te da informacije treba dobro provjeravati zbog sve većeg broja lažnih vijesti koje se šire društvenim mrežama. 

- Dok je sve oko nas jako ozbiljno, moramo se znati i malo našaliti. Ali i provjeravati informacije, jer nije istina baš sve što pročitate na Facebooku ili vidite na Instagramu - poručio je Leon.

Kako su ostali prolaznici reagirali i kako su reagirali na njegovu šalu, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN EKSPERIMENT MAGIC LEONA:

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Magic Leon glumio Covid redara 10:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno