Video

Komentari 18

Grašo ili Franka Batelić? Guru je izabrao najbolji božićni hit...

Grašo ili Franka Batelić? Guru je izabrao najbolji božićni hit...

U novoj epizodi serijala Fashion Buzz, koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, naš Fashion Guru Boris Banović odlučio je napraviti svoju listu omiljenih hrvatskih božićnih pjesama

Da naši glazbenici žele božićne uspješnice poput Mariah Carey ili Georgea Michael nije ništa čudno, rekao je Fashion Guru Boris Banović koji je odlučio napraviti svoju listu omiljenih božićnih pjesma naših izvođača. Petar Grašo, Franka Batelić, Ivan Zak, Tri mušketira i Učiteljice, svi oni našli su se na njegovoj listi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Grdović, Pejaković i Stavros su se nazvali 'Tri mušketira', pa oni bi još spašavali djeve bajne - komentirao je Boris Banović kojeg nije oduševila njihova božićna pjesma 'Na Božić mislim ja'. Smjestio ju je na samo dno ljestvice jer mu je, kako kaže, čudno vidjeti Madonnu, a kamoli njih troje.

- Grašo i njegove fritule zaslužile su drugo mjesto. U spotu ne nedostaje kofera, poznatih osoba koje je sreo na aerodromu, a siguran sam da su tamo jer svi oni žele pobjeći iz države, pogotovo nakon predsjedničkih izbora - našalio se Guru.

Na kojoj su poziciji završile Učiteljice, Franka Batelić i Ivan Zak te što na njihove pjesme i spot kaže Boris Banović, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: