Video

Komentari 2

Guinnessov rekorder Tomislav za 24sata snimio fitness serijal

Guinnessov rekorder Tomislav za 24sata snimio fitness serijal

Drugačiji fitness serijal s bizarnim rekvizitima u suradnji s Guinnessovim rekorderom Tomislavom Lubenjakom izlazi svakog ponedjeljka na YouTube kanalu 24sata

Najluđi izazovi, ekstremne vježbe s bizarnim rekvizitima, guranje tijela do nemogućih granica. Guinnessov rekorder Tomislav Lubenjak prihvatio je izazov i za nas snimio fitness serijal Guraj do kraja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Više od godinu dana intenzivno se pripremao za obaranje rekorda u guranju automobila 24 sata. I uspio je krajem travnja. Automobil od 800 kilograma gurao je 107 kilometara duž Vukovarske ulice u Zagrebu. Bilo je krvi, znoja, ozljeda, ali napor i mukotrpni treninzi su se isplatili.

Osim toga, Tomislav je diplomirani kineziolog i bivši košarkaš koji radi kao trener u zagrebačkoj teretani Core gym. Iskustvo u radu s ljudima i treninzi s njima potaknuli su ga da ide korak dalje i svoje vježbe prezentira široj publici na YouTube kanalu 24sata. U serijal je uključio i naše uspješne sportaše, ali i svoju baku koja ga je vjerno pratila u njegovom obaranju rekorda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vrijeme je da se i vi pogurate i počnete vježbati - rekao je Tomislav. 

Fitness serijal Guraj do kraja pratite svakog ponedjeljka na YouTube kanalu 24sata.