Video

Komentari 1

Guru: Pazite da u blagdansko vrijeme ne pretjerate s bojama

Guru: Pazite da u blagdansko vrijeme ne pretjerate s bojama

Boris Banović je u novoj epizodi serijala Fashion Buzz komentirao božićne i novogodišnje odjevne kombinacije dama s estrade. Dotaknuo se glamuroznih, ali i manje glamuroznih izdanja

Ako imate glamurozna društevna pojavljivanja, možete slobodno ukrasti stil Nine Badrić koja sasvim dobro miksa visoku modu i kulerski stil, rekao je Boris Banović u novoj epizodi serijala Fashion Buzz. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nikolina Pišek u svojim street kombinacijama nema premca, bilo da nosi visoke metalik čizme ili da stavi kapu s coflekom i bakandže, uvijek su pogledi usmjereni na njezin stajling. Ipak, ona to može nositi, a vi pripazite da ne pretjerate s hrpom boja - rekao je Boris. 

Posebno je bio oduševljen sa stajlingom Elle Dvornik. 

- Jednostavan i efektan blagdanski stajling najbolje pokazuje Ella Dvornik, koja dobro miksa odjeću koja je šljokasta, a ipak jednostavna krojem. Nije pretenciozna, a opet zapažena. Tako da bih se, moje dame, ipak vodio njezinim stilom, rekao je Fashion Guru. 

Pogledajte što je Boris još imao za reći o blagdanskom stajlingu u novoj epizodi serijala Fashion Buzz na YouTube kanalu 24sata.