Video

Komentari 7

Hiljson Mandela o počecima: 'S četiri sam godine glumio u HNK, a kao mali sam pjevao i operu'

Hiljson Mandela o počecima: 'S četiri sam godine glumio u HNK, a kao mali sam pjevao i operu'

Hiljson Mandela, glazbenik koji je nedavno izbacio navijački hit 'Crveno bijelo plava' u suradnji sa studijem Republika, reperom Š i Luce, za 24sata je otkrio sve o svojim počecima, karijeri i planovima za budućnost

Pjesma 'Bebica' je nastala nakon što mi je kolega Iso Miki iz KUKUS-a rekao da nikada goru stvar nisam napravio. Tada sam se zainatio, stavio dio pjesme na društvene mreže i rekao da ako skupi 10.000 komentara stavljam cijelu pjesmu. Ekipa je stvarno nakon nekoliko sati skupila te komentare. To stvarno nisam očekivao, komentirao je glazbenik Hiljson Mandela o svom prvom solo projektu.

POGLEDAJTE 'MOJ PUT' S HILJSONOM:

Hiljson o svojim počecima

- Sjećam se da su me sa četiri godine izvukli na pozornicu HNK jer sam imao neku sitnu ulogu. Samo sam trebao pretrčati, otići do stola s medenjacima i vratiti se natrag. Nakon toga sam bio u zboru Zagrebački dječaci, pjevao sam u crkvama, na festivalima te sam čak išao i u Ameriku - komentirao je mladi umjetnik Ivan Hilje.

Dodao je i kako ga je u glazbu uvela majka, Diana Hilje, koja je operna prvakinja u Zagrebu.

POGLEDAJTE NOVU HILJSONOVU PJESMU NA JOOMBOOSU: 'CRVENO BIJELO PLAVA'

Novi navijački hit - 'Crveno bijelo plava'

- Bili smo u studiju kod Vlahe i dugo smo mozgali što bi moglo ići, što snimiti i onda nas je samo ponijelo i otpjevao sam "Crveno bijelo plava ljubavi", a svi koji smo bili u studiju u isti glas smo otpjevali "Nitko se ne voli ko ja i ti"...Eto tako je nastala pjesma - komentirao je Ivan.

Hiljson je dodao i kako se taman poklopilo da je Š napravio odličan tekst za reperski dio, ali i ja je mala Vlahina kćer Luce dodala na zadnjem refrenu svojim glasom ono nešto.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Moj put' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.