Obavijesti

Video

Komentari 5

Hoće li bronca biti u rukama Vatrenih? Pratite specijalnu emisiju 24sata...

Hoće li bronca biti u rukama Vatrenih? Pratite specijalnu emisiju 24sata...

Posljednja utakmica Hrvatske na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu je pred nama i to već u subotu u 16.00 sati. Protivnik Vatrenih za kraj je Maroko, a analizu okršaja pratite u specijalnoj emisiji.

VIDEO

Prošlo Svjetsko prvenstvo doma smo se vratili sa srebrom, a ovoga puta borimo se za broncu. Nakon uspješnog prolaska grupe, osmine finala i četvrtfinala, put do zlata spriječila nam je Argentina. Za što se moramo pripremiti, koje su nam greške, a koje taktike dobre saznajte u specijalnoj emisiji u subotu u 15.15 sati. Stručne analize donose naši voditelji Fabijan Hrnčić i Hrvoje Tironi.

POGLEDAJTE VIDEO: ANALIZA UTAKMICE PROTIV ARGENTINE

Utakmica protiv Argentine nije išla po planu za Vatrene i to se vidjelo dosta brzo po broju golova koje su Argentinci pospremili u našu mrežu. Uz brojne pripreme, podršku navijača i motivaciju Vatrenih za finale, duh naših igrača pao je već u 34. minuti. U želji za obranom gola Dominik Livaković je izašao na argentinskog igrača Juliana Alvareza te se on u njega zabio i srušio ga na travnjak. Talijanski sudac Daniele Orsato presudio je penal kojega je Messi uspješno izveo i dotukao Vatrene. Samo pet minuta nakon, Alvarez je uz Messijevu pomoć zabio drugi gol, a u 69. minuti isti strijelac zabio je i posljednji, treći gol za Argentinu. Messi i Alvarez su par koji je nakon 90-minutne utakmice slomio Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO: GVARDIOL I KRAMARIĆ POČASTILI NOVINARE TORTOM

Iako su o odluci suca o penalu još uvijek podijeljena mišljenja, Argentina je u finalu, a Vatrene očekuje teška borba za broncu protiv Maroka. Može li Hrvatska skupiti snage nakon ovog poraza i osvojiti treće mjesto?

Subotnju utakmicu protiv Marokanaca, Hrvatska će igrati na Khalifa International stadionu koji može primiti 45.000 gledatelja. Utakmicu između Hrvatske i Maroka suditi će katarski sudac Abdulrahman Al Jassim.

Pogledajte video: 

VIDEO

Iz Katra će uživo utakmicu prenositi reporter Tomislav Gabelić, snimateljica Ana Paić i Dubravko Miličić.

Utakmicu za treće mjesto između Hrvatske i Maroka pratite iz minute u minutu na portalu 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno