Obavijesti

Video

Komentari 14

Šokantno: Usred dana izvukli noževe i izboli se pred djecom

Šokantno: Usred dana izvukli noževe i  izboli se pred djecom

Šokantna snimka nadzorne kamere prikazuje članove bande koji su se obračunavali noževima i mačetama pred očima obitelji s djecom koje su bile u trgovačkom centru The Mall u engleskom Lutonu

VIDEO

Obračun se odigrao usred bijela dana, u popodnevnim satima, a iza njih su na tlu ostali tragovi krvi. Policija je dobila dojavu da se tri mladića obračunavaju u centru, da jedan ima mačetu, drugi veliki kuhinjski nož, a treći lovački nož.

Che Stephens, Luca Sanni i Imani Pobi Da Silva sad su punoljetni, navršili su 18 godina, no u vrijeme ovog krvavog obračuna imali su samo 17.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na snimci se vidi kako je Stephens izbo Pobi Da Silvu. Nakon nekoliko sekundi, Sanni se suprotstavio Stephensu mačetom, njome je zamahnuo prema njemu. No, Stephenson ga je je ubo nožem.

Sanni je za napad osuđen na pet godina zatvora, Pobi Da Silva je dobio 12 mjeseci, a Stephens sedam godina i šest mjeseci.

Sutkinja Barbara Mensah, koja im je odredila kazne, naglasila je kako se obračun događao pred očima obitelji koje su u trgovačkom centru bile s djecom.

'Ako se približiš, upucat ću te': Izrešetali susjeda zbog smeća!
'Ako se približiš, upucat ću te': Izrešetali susjeda zbog smeća!

- Nitko ne zna koji je razlog vašeg obračuna. Možda je to borba za teritorij, možda droga ili pripadnost bandama. To znate samo vas trojica - rekla je sutkinja.

Dodala je kako su Sanni i Pobi Da Silva sretni što nisu postali dio crne statistike, a Stephensa je opisala kao vrlo opasnog.

Stephens je imao velik kuhinjski nož, Sanni mačetu, a Pobi Da Silva velik lovački nož.

Sanni je zadobio ozljede opasne po životi imao je sreću što je na mjestu incidenta bio muškarac koji mu je pružio prvu pomoć i tako mu spasio život.

Pobi Da Silva je zadobio duboku ranu na lijevoj ruci. Hitna pomoć ih je odvezla u bolnicu gdje su izliječeni te nakon toga uhićeni. Stephens je uhićen u Londonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković