Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Šokantno: Usred dana izvukli noževe i izboli se pred djecom

Šokantna snimka nadzorne kamere prikazuje članove bande koji su se obračunavali noževima i mačetama pred očima obitelji s djecom koje su bile u trgovačkom centru The Mall u engleskom Lutonu

Foto: YouTube/101goal
14 komentara

Obračun se odigrao usred bijela dana, u popodnevnim satima, a iza njih su na tlu ostali tragovi krvi. Policija je dobila dojavu da se tri mladića obračunavaju u centru, da jedan ima mačetu, drugi veliki kuhinjski nož, a treći lovački nož.

Che Stephens, Luca Sanni i Imani Pobi Da Silva sad su punoljetni, navršili su 18 godina, no u vrijeme ovog krvavog obračuna imali su samo 17.

Na snimci se vidi kako je Stephens izbo Pobi Da Silvu. Nakon nekoliko sekundi, Sanni se suprotstavio Stephensu mačetom, njome je zamahnuo prema njemu. No, Stephenson ga je je ubo nožem.

Sanni je za napad osuđen na pet godina zatvora, Pobi Da Silva je dobio 12 mjeseci, a Stephens sedam godina i šest mjeseci.

Sutkinja Barbara Mensah, koja im je odredila kazne, naglasila je kako se obračun događao pred očima obitelji koje su u trgovačkom centru bile s djecom.

ZASTRAŠUJUĆI VIDEO 'Ako se približiš, upucat ću te': Izrešetali susjeda zbog smeća!

- Nitko ne zna koji je razlog vašeg obračuna. Možda je to borba za teritorij, možda droga ili pripadnost bandama. To znate samo vas trojica - rekla je sutkinja.

Dodala je kako su Sanni i Pobi Da Silva sretni što nisu postali dio crne statistike, a Stephensa je opisala kao vrlo opasnog.

Stephens je imao velik kuhinjski nož, Sanni mačetu, a Pobi Da Silva velik lovački nož.

Sanni je zadobio ozljede opasne po životi imao je sreću što je na mjestu incidenta bio muškarac koji mu je pružio prvu pomoć i tako mu spasio život.

Pobi Da Silva je zadobio duboku ranu na lijevoj ruci. Hitna pomoć ih je odvezla u bolnicu gdje su izliječeni te nakon toga uhićeni. Stephens je uhićen u Londonu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message