Obavijesti

Video

Komentari 6

Hrvoje Kečkeš u predstavi glumi Stipu Mesića: Imao je kritike na moju ulogu, ali smo sve izgladili

Hrvoje Kečkeš u predstavi glumi Stipu Mesića: Imao je kritike na moju ulogu, ali smo sve izgladili
3

Glumac Hrvoje Kečkeš gostovao je u serijalu '24 pitanja'. Prisjetio se svog najdražeg televizijskog projekta 'Bitange i princeze' i smotanog i zbunjenog Kaze, od kojeg ne može pobjeći niti 15 godina nakon...

VIDEO

Stipe Mesić je bio na predstavi. Imao je svoje kritike, ali sve smo izgladili i usvojili. Kad je prespavao, mislim da je bio zadovoljan. A koje kritike? Znate što, nitko ne voli sebe vidjeti u nekom satiričnom elementu. Prvi put kada to vidiš ti može loše sjesti, rekao je glumac Hrvoje Kečkeš. Unatoč pandemiji korona virusa, njemu je radno. Igra trenutačno u novoj predstavi kazališta Kerempuh - Predsjednici&ca, a kao uloga 'dopao' ga je Mesić.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S HRVOJEM KEČKEŠOM:

- Stipe je aktivan i dan danas. Ne treba previše kopati po nekim materijalima. Nije bilo potrebe ulaziti u neku psihologiju, ali pogledao sam neke kratke klipove koji su mi pomogli - rekao je te nam imitirao bivšeg predsjednika. 'Pljunuti' Mesić samo s tanjim obrvama. Trenutačna situacija između premijera i predsjednika za njega kao umjetnika nije nimalo inspirativna, a politiku ne prati. Ipak, smatra da će političari uskoro ulaziti u reality showove.

- Koga prvog očekujem? Čini mi se da premijer i predsjednik pretendiraju za to mjesto - rekao je Kečkeš.

Prisjetio se i svojeg najdražeg televizijskog projekta - 'Bitange i princeze'. I on, kao i Rene Bitorajac i Mila Elegović, smatraju da neće biti reuniona. 

- Često me ljudi oslovljavaju s Kazo. To me ne smeta jer je u pitanju kvalitetna serija. Imitacija Kaze? Joj, davno je to bilo. On je jednostavno bio malo zbunjen i dosta se svemu čudio. Casablanca, Casablanca... - rekao je. Kad bi morao birati tko bi mu bio u stvarnom životu naporniji - Robi iIi Irena, svakako bi izabrao Irenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvoje Kečkeš u 24 pitanja 07:55

- Možda zato što puno likova koji su poput Robija imam za prijatelje - objasnio je. Na pozornici je imao puno anegdota, a izdvojio je jednu od njih: 'Kad je pukao reflektor iznad mene i malo mi posjekao uho. To mi prvo pada na pamet'. Veliki je fan nogometa, a u predstavi bi najradije glumio bivšeg nogometnog reprezentativca Marka Mlinarića.

- Najdraži navijački povik mi je 'Igraj, igraj, stisni, stisni' - rekao je Kečkeš.

Više o glumcu saznajte u njegovu 24 pitanja, na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu