Obavijesti

Video

Komentari 5

Imate prazne limenke od graha? Od njih možete napraviti cool čaše za pribor, kistove, četkice...

Imate prazne limenke od graha? Od njih možete napraviti cool čaše za pribor, kistove, četkice...

Još jedan tjedan, još jedna epizoda JoomBoosovog serijala 'Recikliraj i zaradi'! Ovoga puta JoomBoosovac Magic Leon i njegov pomagač Josip od raznih su limenki napravili zabavne posudice za školski pribor

VIDEO

I dok su u prethodne dvije epizoda JoomBoosovog serijala 'Recikliraj i zaradi', koji su pokrenuti u suradnji sa zagrebačkom 'Čistoćom', Magic Leon i njegovi mali pomagači od starih kašeta napravili moderne police za knjige, a od odbačene jakne trendy modni komad, ovoga puta na red su došle iskorištene limenke graha, kukuruza, rajčica... 

Zagreb: Influenceri Magic Leon i Josip Bašić

Leonu se ovoga puta pridružio mali pomagač, Josip, koji je zbog ovog videa doputovao čak iz Dubrovnika, a limenke su zajedno bojali, ukrašavali i od njih napravili simpatične posudice za školski pribor, kistove, četkice za zube...

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovdje imamo zabavne stickere, baby blue i tamno plavu boju, pribor i sve što nam treba da od ovih limenki napravimo nešto super. Bacimo se odmah na posao - zaključili su Leon i Josip odmah na početku videa, a onda je mogao krenuti mali likovni projekt!

- Tako nam dobro ide da se obavezno moramo negdje prijaviti s ovim talentom - našalili su se dečki, a dok su završili bojanje i čekali da se limenke osuše, odlučili su malo razvijati moždane vijuge.

Zagreb: Influenceri Magic Leon i Josip Bašić

Na stranici Ekoforija odgovorili su na nekoliko pitanja o ekologiji, recikliranju, odvajanju otpada i na zabavan su način naučili neke nove podatke koje dosad nisu uopće znali! 

Nakon igre znanja i brzine, vratili su se svom projektu, još je samo trebalo nalijepiti pokoji sticker da limenke dobiju potpuno novo lice i svrhu. A iako je Josip tijekom cijelog snimanja, priznaje, imao tremu, na kraju mu se sviđa kako su njihove limenke ispale. 

Zagreb: Influenceri Magic Leon i Josip Bašić

Dečki su uvjereni da bi ih online mogli prodati za 100 kuna - sve četiri odjednom! A osim što su se dobro zabavili, ponešto i zaradili te naučili koliko su vješti u bojanju i kreativnoj izradi, Leon i Josip ovim su svojim malim projektom uvelike pomogli i našem planetu Zemlji. 

Dali su novu svrhu i novu namjenu starim limenkama koje bi inače možda završile u smeću ili negdje odbačene, a ovako su se ponovno vratile u novom ruhu i nekoga jako razveselile. Tu poruku dečki su poslali i svim gledateljima ovim videom - nemojte sve što je 'staro' bacati, napravite nešto novo i fora, jer za svaki stari predmet postoji nova namjena, samo je moramo znati pronaći!

Zagreb: Influenceri Magic Leon i Josip Bašić

U serijalu 'Recikliraj i zaradi', nastao u suradnji sa zagrebačkom Čistoćom, Magic Leon i njegovi mali pomagači pokazat će vam kako reciklirati i iskoristiti stare stvari, umjesto da ih se baca u smeće - i kako na taj način zaštititi naš okoliš. Joomboos vas, na zabavan način, ovim projektom  želi potaknuti da smanjite količinu otpada i naučite kako 'starim' stvarima dati novu svrhu, kako ih učiniti funkcionalnima i kako ih ponovno 'oživjeti'!

Također, tu su da vas pokušaju potaknuti da što više razvrstavate otpad i reciklirate te na taj način štitite i čuvate okoliš i naš planet - jer stvarno imamo samo jedan! I zato #razvrstajme! 

OSVOJI MEET-UP SA SVOJIM NAJDRAŽIM INFLUENCERIMA!

Zagreb: Joomboos Recikliraj i zaradi

Recikliranje i briga o okolišu se uvijek isplati, a prave prirodoljupce nagrađujemo. Zasuči rukave i pošalji nam fotku kako odvajaš otpad u Instagram inbox, a par sretnih eko-ratnika dobiti će priliku upoznati svoje omiljene JoomBoos influencere!

POGLEDAJTE PRETHODNU EPIZODU:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno