Obavijesti

Video

Komentari 8

Isprobali su popularnu Wim Hof metodu i tri minute stajali u ledu: 'Kakvo brutalno iskustvo!'

Isprobali su popularnu Wim Hof metodu i tri minute stajali u ledu: 'Kakvo brutalno iskustvo!'

U novom videu 'Trojka isprobava' hrabri JoomBoosovi influenceri isprobali su popularnu Wim Hof metodu jačanja imuniteta u ledenoj kupki o kojoj bruji cijeli svijet. Nije im baš bilo svejedno, ali su se hrabro borili

VIDEO

Ja više apsolutno ništa ne osjećam tako da bih ovdje mogao ostati i cijeli dan, kad me već pitate, zaključio je Bruno Lukić nakon minute stajanja u ledenoj vodi. Naime, on, Filip Rebrović i Filip Dejanović u sklopu JoomBoosova serijala 'Trojka isprobava' pokušali su što dulje izdržati u ledenoj kupki kako bi ojačali imunitet i, naravno, međusobno se dokazali kao najizdržljiviji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o popularnoj Wim Hof metodi koja, osim kupanja u ledu, uključuje i vježbe disanja, koje su dečki prvo morali proći da bi uopće mogli uskočiti u led. Kroz sve ih je vodio life coach Tino Ivanešić. 

Bruno, Filip i Filip 30 puta morali su duboko udahnuti pa izdahnuti ležeći na krevetu. To je bila tek blaga priprema za ono što im je tek uslijedilo, dok su bili bez majice na ledenim temperaturama vani - u ledenoj kupki.

- Ovime jačate cijeli imunitet i, iskreno ću vam reći, baš vam dobro ide - bodrio ih je Tino dok su stajali u ledu. A na kraju je najduže u ledenoj vodi izdržao Filip Rebrović, koji je u ledu bio više od 3 minute. Bruno je uspio izdržati malo više od minute i pol, a Filip Dejanović oko 2 i pol minute.

- Bilo je užasno teško, ali je vrijedilo. Mozak ti cijelo vrijeme govori 'nemoj, nemoj, nemoj', ali ti se ne daš i onda uspiješ izdržati i pobijediš samoga sebe i strah koji imaš. Kad sam izašao van osjećao sam se neopisivo dobro - objasnio je Dejanović nakon eksperimenta, a i dečki su se složili s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wim Hof (@iceman_hof)

Ova je metoda nazvana po Nizozemcu Wimu Hofu The Icemanu, ekstremnom atletičaru najpoznatijem po svojoj sposobnosti da ostane i izdrži dugo na niskim temperaturama. 

Valja napomenuti da je ovaj eksperiment proveden pod stručnim vodstvom i nadzorom. Nemojte ovo pokušavati sami kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno