Video

Komentari 49

Ivan Dečak: Zbog glazbe sam svoje kopačke objesio o klin...

Ivan Dečak: Zbog glazbe sam svoje kopačke objesio o klin...

Frontman benda Vatra i jedini 'stari' mentor u popularnoj emisiji 'The Voice' odgovorio je na naša 24 pitanja i otkrio nam tko se u toj ulozi najbolje snašao, ali i tko mu je konkurencija

Volim i dan danas i sport i glazbu, ali u trenutku kada sam snimio prvi album sam shvatio da nije fer prema ekipi iz kluba. Subotom sam išao na svirke i nedjeljom direktno ulazio u kombi i nisam mogao pružiti svoj maksimum, otkrio nam je frontman benda Vatra zašto je ispred nogometa izabrao glazbenu karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dečak smatra da je rock&roll; i glazbena scena Lijepe Naše zdravija od političke i da ima svijetlu budućnost.

- Bježali smo s ulice u garaže i podrume i tamo stvarali našu glazbu. Zasad smo jedini bend koji je zakoračio izvan granica svoga rodnog grada i nadam se da će uskoro doći neki novi klinci, komentirao je Ivan Dečak činjenicu da iz Virovitice dolazi mnogo rock talenata.

Tako je, smatra, jer su rock&roll; bendovi i bendovi s pričom dolazili s margina manjih gradova jer oni ne nude previše zanimacija pa se oni zatvaraju u svoje priče.

Ne voli, kaže, stavljati svoju glazbu u ladice niti ju ograničavati jer smatra da glazba koju s bendom piše nesvrstana. 

U svojim tim u 'Voiceu' bira kandidate koji ga na audicijama dotaknu načinom pjevanja i bojom glasa.

- Biram savršeno nesavršene vokale i trudim se u tome biti dosljedan.

Nijednog mentora ne doživljava konkurencijom. To se, kaže, osjeti tek u polufinalu i finalu, ali smatra da će sve biti sportsko nadmetanje.

Što nam je još Ivan Dečak otkrio u svoja 24 pitanja provjerite na YouTube kanalu 24sata.