Video

Komentari 105

Još malo do velikog finala 'Teinih dnevnika': Tea i Ivona provalile u kuću profesorice!

Još malo do velikog finala 'Teinih dnevnika': Tea i Ivona provalile u kuću profesorice!

Na JoomBoos YouTubeu možete pogledati pretposljednju epizodu nagrađivane serije 'Teini dnevnici', u kojoj se raspetljava mreža laži nove profesorice Leile. Evo što su Tea i Ivona danas otkrile o njoj

JoomBoosova teen serija 'Teini dnevnici', točnije njena druga sezona, polako se bliže kraju. Pretposljednja epizoda na JoomBoos YouTube kanalu dostupna je upravo, a u predfinalnom raspletu Tea i njezina najbolja neprijateljica, Ivona, otkrit će šokantne tajne profesorice Leile.

POGLEDAJTE VIDEO:

Profesorica, koju inače glumi poznata domaća glumica, Petra Kurtela, zapravo je mama njihova školskog kolege, a ta će vijest najteže pasti Tei, koja je u Luku zaljubljena preko ušiju. Nakon što su otkrile da Leila zapravo uopće nije njezino pravo ime, sad su joj odlučile provaliti u kuću i otkriti što još skriva od učenika i kolega u školi. I dok se Ivona i Tea bave poslom inspektora, Penelope iz Europskog parlamenta razmišlja o Teinoj budućnosti i o tome na koji će način postići sve što je zamislila. Hoće li se Tea zaplesti u mrežu tajni i drama ili će se nastaviti boriti za super ocjene i odlazak na Erasmus studij negdje u Europi? Hoće li uspjeti posložiti prioritete prije kraja ove sezone? 

- Tea je u prvoj sezoni naučila neke stvari, promijenila se, ali, kao što svi znamo, čovjek se u životu konstantno mijenja... Iako Tea na početku druge sezone misli da je sve u redu, da je njezin jedini zadatak završiti srednju školu, tu u priču ulazi i gospođa Penelope. Ona je predstavnica Europskog parlamenta i došla je u Teinu školu nadgledati situaciju kako bi odabrala idealne kandidate za dodjelu europskih stipendija i Erasmus program. Tei odmah na početku govori da je ona super kandidat za sve navedeno, pa Tea tu sebi postavlja novi cilj. Imati odlične ocjene kako bi mogla, nakon završetka srednje, studirati na nekom od najboljih europskih sveučilišta. To, naravno, neće proći bez prepreka po putu - objasnio nam je prije nekoliko tjedana redatelj i scenarist serije, Igor Barberić.

Sad već svi znamo o kakvim to preprekama i izazovima govori, a u novoj, sedmoj epizodi moći ćete vidjeti hoće li ih Tea, uz Ivoninu pomoć, uspjeti prijeći. 

Pretposljednju epizodu 'Teinih dnevnika' pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu i svim JoomBoos platformama. Ostalo je još malo do velikog finala pa nastavite pratiti uzbudljive rasplete serije, a sve epizode možete gledati i u 24sata Oriđiđi Videoteci.