Obavijesti

Video

Komentari 4

Juraj Šebalj: Nekad treba prekršiti prometni propis da bi nekome pomogli i spasili život!

Juraj Šebalj: Nekad treba prekršiti prometni propis da bi nekome pomogli i spasili život!
4

Ovaj vozač ima tu mogućnost da ne pusti pješaka i tako s malim prometnim prekršajem spasi život, rekao je na početku nove epizoda 'Tko je kriv?' naš automobilist Juraj Šebalj...

Ovaj vozač ima tu mogućnost da ne pusti pješaka i tako s malim prometnim prekršajem spasi život. U ovome slučaju nije važan propis, spasite nekome život, rekao je na početku nove epizoda 'Tko je kriv?' naš automobilist Juraj Šebalj.

POGLEDAJTE VIDEO:

U studiju 24sata ponovo su se sastali Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković kako bi nam donijeli novu dozu zabave i edukativnog sadržaja analizirajući prometne nesreće. U prvoj nesreći došlo je nesreće u kojoj je automobil udario pješaka na pješačkom prijelazu.

- Ovo je tipičan primjer kada vozač koji je napravio prekršaj ne vidi pješaka od automobila koji je stao kako bi propustio pješaka. Obavezno kočite ako je gužva kako bi mogli na vrijeme reagirati - upozorio je Juraj Šebalj, a profesor Horvat se nije slagao s tim razmišljanjem te je nastala burna rasprava u studiju. U sljedećoj nesreći došlo je do bijega s mjesta nesreće.

Zagreb: Snimanje serijala Tko je kriv

- To su bila čak tri prekršaja. Nepropisan ulazak u promet, prelazak preko dvostruke pune linije i bijeg s mjesta nesreće - konstatirao je profesor Horvat. U sljedećoj nesreći opet imamo neprimjereno ponašanje na pješačkom prijelazu.

- Ona je kriva i dobro da je živa - kratko je zaključio Juraj. Sljedeći primjer nas vodi na križanje Branimirove i Držićeve.

- Tipični primjer u gradu Zagrebu kada se ulazi u raskrižje, a vidi se da nema prostora za prolazak kroz to raskrižje - rekao je profesor Horvata, a Juraj je kratko dodao da se radi o prometnoj nekulturi.

Zagreb: Snimanje serijala Tko je kriv

Ovo je bio zadnji nastavak ove druge sezone. Epizoda je na YouTube kanalu 24sata, a vi nastavite pratiti YouTube kanal 24sata i educirajte se o prometnim pravilima.