Video

Komentari 30

Kafići su se napokon otvorili: 'Pola sata za jednu kavu?! Kao da si išao po nju u Tunguziju!'

Kafići su se napokon otvorili: 'Pola sata za jednu kavu?! Kao da si išao po nju u Tunguziju!'

Ima nas svakakvih. Zahtjevnih, izbirljivih, veselih, pijanih, kompliciranih i jednostavno sretnih jer su se kafići otvorili. Osmero likova iz Kerekesh SHOW-a prikazuju kako to izgleda u očima ugostitelja

Može molim vas jedan čaj, voćni, od kamilice? I molim vas ak' ima meda. Cvjetni. Od bagrema. I limuna! Ovo je samo jedna od  brojnih narudžbi koje ugostitelji svakodnevno dobivaju. Bile one komplicirane ili jednostavne, uz narudžbu obavezno poslušaju pokoji problem jer mali ljudi svoje boljke donose na novo mjesto - kafić.

POGLEDAJTE 4. EPIZODU KEREKESH SHOWA: KAFIĆI SU OTVORENI

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW. Glumac Jan Kerekeš ismijava sve situacije na koje nas je 'novo normalno' natjeralo. U ovoj epizodi svestrani glumac objašnjava kako je to kada se napokon otvore kafići.

- No, kog vraga si otvarao ako ti pola sata treba za jednu kavu? - komentirao je nestrpljivo domar Stjepan na prvi dan otvaranja kafića. Dok su neki likovi flegmatični oko ispijanja pića u kafićima, drugi su jedva čekali otvaranje pa su i ovom prilikom poput punkera Zlatka to željeli proslaviti s pola 'kile' pive. Neki su i domišljati. Zato je šumar Hamuliček htio odmah iskoristiti priliku: ”Dajte mi molim vas litru vode”.

Situacije se redaju. Od malog Tonka iz vrtića koji se cijeli zaprljao vrućom čokoladom do Zlatka kojemu niti tri litre pive nisu dovoljne. 

Glavnu i jedinu ulogu u svim epizodama novog serijala igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama poput 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Trenutačno snima i za društvene mreže Kerekesh teatra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pitanje hoće li uključiti svoga tatu, također glumca Ljubomira Kerekeša, Jan odgovara: ”Vrlo rado. Za serijal od osam videa već imamo spremne priče s osmero likova, no za nove videe svakako bi mi bilo drago da tata nasmije pratitelje i publiku 24sata. Tata je s nama snimio nekoliko videa prošle godine i vjerujemo da će još snimati. U svaki video unese dodatne ideje, glumačke igre i novije fore”.

Ne propustite pogledati novu epizodu Kerekesh showa na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje i komentirajte s kojim likom se vi možete najbolje poistovjetiti.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU KEREKESH SHOWA: