Obavijesti

Video

Komentari 12

'Kozmetičke zahvate žene rade za vrijeme ručka, to nije tabu'

'Kozmetičke zahvate žene rade za vrijeme ručka, to nije tabu'
9

Nikolina Ristović u intervjuu '24 pitanja' za YouTube kanal 24sata raspričala se o svome braku, romantici, kćerima, modnim kombinacijama te plastičnim operacijama...

VIDEO

Zagreb i Beograd su dva različita grada. Imam privilegiju da uživam prednosti života u oba. Kad mi Zagreb dosadi idem u Beograd i obrnuto. No, mislim da se u Beograd jako brzo zaljubiš, neovisno o godinama. Vrlo je živopisan, dinamičan, dosta toga nudi i poprilično je kaotičan. Zagreb je mirniji, rekla je Nikolina Ristović (43).

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NIKOLINOM RISTOVIĆ: 

Poznata hrvatska voditeljica vodila je medijski događaj MAC, odnosno Music Awards Ceremony u Beograd, a mi smo je 'ulovili' dan nakon eventa i s njom popričali o braku, ljepoti i srpskoj sceni. 

- Ima dosta drame u našem braku i nakon toga obično slijedi romantika. Jedno bez drugoga ne ide - rekla je Nikolina. Sa suprugom Vidojem Ristovićem (40) živi u Beogradu. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz obiteljskog doma, a mnogi joj komentiraju da živi u muzeju. 

- Borba oko umjetnina u mom domu sa suprugom još uvijek traje i mislim da ću na kraju pobijediti - rekla je. Osim izazova s mužem, Nikolina ima i majčinske izazove, pogotovo s mlađom kćeri Unom Sofijom (6). 

- Obje imaju moje karakteristike, što će Hana vrlo žestoko negirati. Konkretno za nju mislim da je puno više racionalnija, staloženija i discipliniranija od mene, a Una je tipičan astrološki strijelac. Potpuno je neobuzdana - rekla je Nikolina.

Pitali smo je i o modnim kombinacijama na crvenom tepihu, a Nikolina je otkrila ključnu stvar. 

- Razilaženje u viđenju od strane stilista i mene. Malo smo se razilazili u idejama i na kraju je moja vizija pobijedila - rekla je konkretno o haljini koju je nosila na MAC-u. 

Uvijek djeluje smireno i kao da je ništa ne može izbaciti iz takta. No, kaže, to nikako nije istina. 

- Znam ponekad izgubiti živce. Eksplodiram oko nebitnih stvari i onda se otvori jedna čitava niša problema koji su prethodili tome -  priznala je te dodala kako je najviše može razljutiti kad je netko zao te kada je se ne razumije. 

Već godinama je dio srpske scene, a otkrila nam je i koliko se ona razlikuje od hrvatske. 

- Mislim da je naša scena malo impotentnija, mediji su pristojniji i ne prikazuju stvari onakvima kakve zaista jesu. Ovdje showbizz zvijezde potenciraju skandale. To je uobičajeno. Jelena Karleuša je najbolja u komunikaciji s medijima i doziranju svog javnog pojavljivanja, u tome kako da iz ničega napravi nešto. Ne mogu zanemariti i Lepu Brenu čija karijera traje godinama. Teško se održati na vrhu, a ona je i dalje tu. U Hrvatskoj je to definitivno Severina. Mislim da još nitko nije prišao blizu - objasnila je. 

Ne smatra se jednom od najljepših žena u regiji kako pišu brojni srpski mediji kad god imaju članak o njoj. Ipak, takve stvari joj laskaju. Raspričala se i o tračevima kojih se naslušala u karijeri. 

- Govorilo se da sam loša majka, da sam ostavila svoje dijete i tako neke čudne stvari. To nisam uzimala srcu niti sam se borila protiv njih. Presmiješni su da bi ih demantirala - rekla je.

O operaciji nosa je otvoreno pričala, a ostalo smatra kozmetičkim zahvatima kojima se žene podvrgavaju za vrijeme ručka.

S nama je podijelila i modne savjete koje mora znati svaka žena, a to ne propustite pogledati u videu na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE ZENZACIJU S IVANOM ŠARIĆEM: 

Pokretanje videa...

21:32

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno