Video

Komentari 11

Lešić i Trbović se borile s bočnim parkiranjem: Što se dereš na mene? Apsolutno ništa ne vidim

Lešić i Trbović se borile s bočnim parkiranjem: Što se dereš na mene? Apsolutno ništa ne vidim

U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' 'borile' su se Jelena Lešić i Daniela Trbović. Video gledajte na YT kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr

Sa mnom su danas dvije najbolje voditeljice - Daniela Trbović i Jelena Lešić. Mi se danas utrkujemo pa mi započetak recite tko je bolja voditeljica, šalio se Juraj Šebalj na početku nove epizode serijala 'Zvijezde vrište'. Voditeljice su se ovoga puta 'sukobile' u auto obračunu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prošlim epizodama već su se 'sukobili' Jan Kerekeš i Lidija Bačić, Mrle i Ivanka, tiktokerica Mimiermakeup i youtuber Marko Vuletić, sportaši Stjepan Ursa i Antonio Plazibat, Nives Celzijus i Dušan Bućan te glumci Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek. Serijal možete pratiti srijedom u 12 sati na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

- Neće biti 'chick fight'. Mi ćemo sve što znamo pokazati na stazi. Jelena je u prednosti jer je imala boljeg instruktora na probi - odgovorila je Danijela Šebalju nakon njegovih 'pokušaja provokacije'.

POGLEDAJTE DVOBOJ LIDIJE BAČIĆ I JANA KEREKEŠA:

Pred voditeljicama su četiri izazova. U prvom su morali odvoziti slalom, u drugom driftati oko Šebaljevog kartonskog lika, u trećem izazovu ući u 'mišolovku', a kao šećer na kraju, čekalo ih je bočno parkiranje.

- Nije ti se auto ugasio kao meni - šalila se Trbović nakon što je Lešić prvi izazov odvozila za tri sekunde brže od nje. 

Nakon odrađene 'osmice', voditeljice su se bacile na drift. Lešić je već sudjelovala u serijalu 'Zvijezde vrište' pa je drift puno lakše i kvalitetnije odradila od Daniele. I jedna i druga mučile su se na mišolovki. Uspjele su iz trećeg pokušaja, no, kao što je i sama zaključila, Daniela je to bolje odradila od Jelene.

POGLEDAJTE KAKO JE NIVES CELZIJUS RAZBILA BMW:

- Kaj se dereš na mene? Ništa ne vidim! Nisu mi dovoljno spušteni retrovizori, zakovana sam za sic i na slijepo sam bočno parkirala. Pola metra, pola metra - govorila je Daniela nakon što joj je Šebalj prigovarao zato što joj je ostalo još prostora tijekom bočnog parkiranja. 

Zbog njega je morala ponoviti parkiranje, ali drugi puta je lošije to odradila pa je na red došla Jelena koja je uspješno odradila posljednji izazov.

- Ne samo da ste dobre voditeljice na televizije, nego ste i dobre voditeljice automobila. Oprostit ću vam parkiranje jer nije lako parkirati s ovim autom - hvalio je Šebalj svoje gošće na kraju ove avanture, a i one su bile zadovoljne:

- Mišolovka mi je bila top, a jesi ti primijetila da on ima auto koji se stalno gasi - komentirale su Daniela i Jelena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koja je pobijedila u ovom dvoboju i kakve su njihove auto vještine, saznajte u novoj epizodi. Zvijezde vrište i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.