Obavijesti

Video

Komentari 1

Lude situacije iz ureda koje ste sigurno doživjeli: Gledajte novi serijal na 24sata - 'FIRMA'!

Lude situacije iz ureda koje ste sigurno doživjeli: Gledajte novi serijal na 24sata - 'FIRMA'!
6

Novi serijal 24sata oriđiđi produkcije možete gledati na svim našim platformama - 24sata.hr, YouTubeu 24sata, Facebooku, Instagramu i Tik Toku...U Firmi glume Petra Kurtela, Marko Braić, Marko Cindrić...

VIDEO

Neke situacije koje se dogode na poslu su neobjašnjive, a neke toliko univerzalne da se o njima da snimiti serija, odnosno serijal skečeva za ljude koji rade. Upravo to je ‘Firma’, serijal 24sata oriđiđi produkcije koji na smiješan i zabavan način rekreira dogodovštine s posla. Autoritativan šef, kolega ili kolegica koji su uvijek u pravu, radnik koji, kako bi se reklo ‘puno zuji, a malo meda daje’, novi zaposlenici koji lažu u prijavi za posao pa prvih nekoliko dana na novom poslu strahuju hoće li ih netko ‘prokužiti’. Vjerojatno ih znate sve, a većinu ste i sami doživjeli.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA': Ono kad dolazi investitor

U 24sata oriđiđi produkciji spojili smo glumce Petru Kurtelu i Zorana Pribičevića koji su glumili zajedno u ‘Zabranjenoj ljubavi’, a tu su i dobro znani Marko Braić, Vesna Ravenšćak, Zoran Simikić, Manuela Svorcan i Marko Cindrić. U jednoj od epizoda glumi i atraktivna Lidija Bačić. Serijal pratite na 24sata.hr, YouTubeu i Facebooku 24sata, a kratke i zabavne isječke iz ‘Firme’ gledajte na Instagramu i Tik Toku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S glavnim glumcima iz serijala porazgovarali smo o njihovim ulogama, a otkrili su nam i kakva je bila atmosfera na setu.

MARKO BRAIĆ - LOVRO 

- Lovro je duša od čovjeka kojeg nitko ne primjećuje. Plah je, miran, kolegijalan, onaj lik na poslu kojeg nitko nije svjestan dok ga ne treba za nešto iskoristiti - rekao je Marko Braić, glumac koji je najpoznatiji po ulozi u seriji 'Na granici'. Atmosfera mu je bila odlična, ekipa još bolja, a na sreću, imat će i mnogo anegdota za prepričavati.

- Redatelj Igor Barberić je genijalan, ne samo kao koreograf već i kao pisac. Razveselio sam se kada me je pozvao u projekt. Ekipa je toliko zabavna, opuštena i razigrana da su svaka scena i epizoda bile gušt za snimati. Stalno bih se tijekom rada sjetili nekih budalaština, a u tandemu s Igorom i Markom Cindrićem to je teklo prirodno. A onda su tu još Vesna Ravenšćak, Petra Kurtela, Marija Kolb, Manuela Svorcan, Zoran Pribičević i Zoran Simikić. Marko i ja smo se toliko ‘zafrkavali’ i improvizirali na jednoj od scena da su mi suze išle od smijeha sa svakim novim ponavljanjem - rekao je Marko. 

PETRA KURTELA - PETRA

Petra Kurtela u serijalu glumi bivšu manekenku koja na svaki problem ima odgovor iz teorije duhovnosti. Za nju su sklad i harmonija u uredu glavni prioriteti, a to je naučila prakticirajući jogu, otprilike na tri treninga. 

- Petra je samoljubni ekstrovert s premalo takta i previše želje za pokazivanjem. Zabavna uloga. Nisam se nužno pronašla, ali sam se dobro zabavila na scenama gdje smo snimali intervju za posao - rekla je Kurtela. Na setu je glumila sa Zoranom Pribičevićem, a njih dvoje svoju su prvu ozbiljniju ulogu imali u 'Zabranjenoj ljubavi'. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZA SVE KOJI RADE' 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE: 

Pokretanje videa...

Firma | Ono kad dolazi strani investitor 06:07

- Veselila sam se tome što ćemo Zoran i ja ponovno raditi zajedno. Prisjetili smo se i snimanja 'Zabranjene ljubavi'. Za seriju 'Firma', puno smo improvizirali i nadam se da će u seriju ubaciti i “blooperse”, jer sam sigurna da će i drugima biti zabavni - rekla je Kurtela. 

ZORAN PRIBIČEVIĆ - ŠEF

- U serijalu sam nabrijani sveznajući šef koji jako voli svoj tim i zaposlenike jer znam da svaki uspješan tim ovisi o šefu koji je uvijek u pravu. Svima dajem maksimalnu kreativnost i slobodu, ali kada nisu na poslu. Očekujem sve, ali ništa ne dajem zauzvrat. Ja sam prototip šefa koji govori 20 minuta bez prestanka, ali ništa ne kaže. Jednostavno sam savršen šef - rekao je Zoran. Jako mu je drago što takvog šefa nema u stvarnom životu jer smatra da bi 'poludio' kad bi mu netko stalno bio nad glavom. Zbog toga je, kaže, i odlučio baviti se glumom.

REDATELJ IGOR BARBERIĆ

Redatelj Igor Barberić za likove u serijalu inspiraciju je vukao iz svakodnevnog života.

- Uvijek zapisujem stvari koje se događaju oko mene u životu, ili stvari o kojima čitam, a koje mi se čine da bi jednog dana mogle postati scena, ili zaplet, ili skeč. Većina skečeva nastali su iz nekih ideja ili iskustava s posla, samo kao okosnica, a onda dalje odvedeni u absurd. Ali mislim da je uvijek dobro početi od onoga što se događa u životu - rekao je.

Na 'Firmi' je radio punom parom i smatra kako će projekt biti uspješan, a posebno će nasmijati one koji rade u korporacijama i državnim firmama. 

Serijal 'Firma' dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. Pratite nas na YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata, na 24sata.hr, a kratke isječke iz serijala gledajte na Instagramu i Tik Toku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković