Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Luka (19) repao zadaću, a sada ima svoj hit: Vjeruj u sebe!

Luka Prgić Prga iz Daruvara prije godinu dana postao je prava senzacija na internetu nakon što je odrepao domaću zadaću, a sada je na JoomBoosu izbacio svoj novi hip-hop hit

Foto: PIXSELL
4 komentara

Pobjednik JoomBoosova Rap Camp talent showa, Luka Prgić Prga, sa svojim je mentorom, Marinom Ivanovićem Stokom, mjesecima radio na novoj hip-hop stvari 'Vjeruj u sebe', a tekst za pjesmu napisao je sam.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tekst za pjesmu sam pisao sam i htio sam da pjesma bude inspiracija i motivacija meni, ali i svima koji pjesmu poslušaju, da slijede svoje snove i ne odustaju od njih - kaže Prga, koji se prije godinu dana proslavio repajući domaću zadaću.

Viralan video u kojem repa domaću zadaću

Video u kojem repa cijelu svoju zadaću postao je viralan i na društvenim ga je mrežama pogledalo stotinu tisuća ljudi. 

- Ja stvarno nisam mogao izabrat' destinaciju, o kojoj bih volio radit' prezentaciju pa sam zato skupio neku inspiraciju, da predstavim zemlju, moju Croatiju - repao je tada Luka, a godinu dana kasnije na velikom finalu Rap Campa postao je najveća mlada hip-hop zvijezda. 

Prvi pobjednik Rap Campa

Foto: Matija Habljak

Nakon što je proglašen pobjednikom, Luka je rekao kako ne može ni opisati što trenutno osjeća, a kasnije je priznao da stvarno nije očekivao pobjedu.

- Nisam ovo uopće očekivao, ali mi je neizmjerno drago da me publika voli i da je prepoznala moju glazbu - rekao je tada.

Njegov je talent otkrila teta u vrtiću

Foto: Davor Puklavec/Pixell

Luka se glazbom bavi od malena, a njegov je talent prva otkrila teta u vrtiću.

- Teta u vrtiću rekla je mojim roditeljima da pripaze na mene, da imam strašno kvalitetan vokabular i da ću, kad porastem, sigurno raditi nešto vezano uz pisanje, tekstove i riječi. I nije pogriješila, jer sam pišem svoje tekstove - ispričao nam je Prga.

Njegov novi hip-hop hit 'Vjeruj u sebe' možete premijerno poslušati i pogledati spot na JoomBoos YouTube kanalu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message