Obavijesti

Video

Komentari 4

Luksuz u Šestinama: Pogled na grad od kojeg zastaje dah, veliki bazen i blizina šume...

Luksuz u Šestinama: Pogled na grad od kojeg zastaje dah, veliki bazen i blizina šume...
6

Ušli smo u luksuznu kuću na zagrebačkim Šestinama gdje se spaja minimalizam i tradicija. Kuća ima 5 spavaćih soba i 3 kupaonice te obilje svjetlosti, a priču su zaokružili namještajem od prirodnih materijala

Vlasnici ove zagrebačke kuće u Šestinama vole više zraka i svjetla, prirodnih materijala, ručne izrade i bez razmetljivog luksuza.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Spajanje minimalizma i tradicije aktualan je trend u uređenju doma: jednostavne linije i neutralne nijanse oličenje su suvremenog luksuza, a dekorativnost i ukrasi uvode se kroz arhitektonske elemente prozora, stropova i ugradbenih elemenata. Ti se detalji mogu vidjeti u luksuznoj kući na Šestinama na zemljištu od 1322 m2.

Kuća pored starinskog vodovoda okružena je visokim borovima te ima veliki bazen, a iznutra je ugodan prostor koji se proteže na preko 300 kvadrata.

Idilična i privatna lokacija uvučena od glavne prometnice s predivnim otvorenim pogledom prema zelenilu i Sljemenu, spajajući mir šume i blizinu strogog centra grada.

Kuća ima 5 spavaćih soba i 3 kupaonice te obilje svjetlosti koje ulazi kroz velike prozore.

Kremasta nijansa zidova sadrži toplu notu, a istovremeno ističe i neke arhitektonske posebnosti, poput ostaklenog kamina, i dizajnerskog namještaja.

- Neutralna paleta provlači se kroz cijelu kuću s rijetkim kontrastnim akcentima, što je odlično za jedan bezvremenski prostor - otkriva agentica Lucija Tikvić.

Kako bi prostor bio što svjetliji i prozračniji, odlučili su se se za velike prozore, staklena vrata čime su u kuću unijeli dobre sunčane vibracije dodatno naglašene bojama i materijalima. Priču su zaokružili pažljivim izborom namještaja od prirodnih materijala. Posebno mjesto zauzima šahovski stol pored kamina gdje vlasnik kuće provodi puno vremena. Ovo šestinsko utočište osvaja udobnošću i elegancijom.

Kako izgleda ovaj dom iz bajke, saznajte na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Dom iz bajke' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU, pratite na našem YouTube kanalu, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, Videoteci 24sata te na 24sata.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: