Video

Komentari 23

Mia Dimšić prije odlaska na Eurosong: 'Najveći konkurenti su mi Mahmood & BLANCO'

Mia Dimšić prije odlaska na Eurosong: 'Najveći konkurenti su mi Mahmood & BLANCO'

Ovogodišnja pobjednica Dore, Mia Dimšić, je otkrila tko joj je najveća konkurencija na Eurosongu, koja pjesma je njezin favorit, kako se nosi s negativnim komentarima, ali i što je njezin najveći 'guilty pleasure'

90% svih pjesama koje pišem su iz osobnog iskustva, a tako je i 'Guilty pleasure'. To je priča koja se u jednom trenutku javila u mome životu i koja je ostavila snažan dojam na mene. Zato svakoga puta kad je izvodim je doživljavam vrlo emotivno, komentirala je ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovogodišnji Eurosong održat će se u Torinu u Italiji, a svoje države će predstavljati čak 35 izvođača. Eurosong traje od 10.5. kada je prva polufinalna večer, do 14.5. kada će se održati finale. Miu možete gledati u prvoj polufinalnoj večeri, a za nas je prije priprema za Eurosong otkrila koji su joj planovi.

- Nismo još donijeli konačnu odluku, no ja bih voljela zadržati plesača jer se pokazao kao jedna fenomenalna osoba ispred kamere, ali i iza nje - komentirala je, no s njom se na Eurosongu pojavilo troje novih plesača.

Mia Dimšić na tirkiznom tepihu u Torinu

- Jedino što planiramo promijeniti su neki detalji i to je sve. Većina će biti ista kao što je bilo na Dori - dodala je.

Pobjedi na Dori se nije nadala, no jako ju je priželjkivala, a dodala je i koga smatra najvećom konkurencijom.

- Mahmood & BLANCO su mi definitivno najveći favorit i ta pjesma probudi nešto posebno u meni. Oni su mi ujedno i najveća konkurencija - komentirala je.

Mia Dimšić na tirkiznom tepihu u Torinu

A na pitanje voli li više sporije ili brže pjesme, nasmijala se:

- Veći postotak vremena me dirnu sporije pjesme, no na brze se volim dobro isplesati - dodala je.

Prokomentirala je i dobiva li ikada nemoralne ponude, ima li uleta u inbox, ali i kako reagira na hejt komentare.

- Pokušavam i u njima pronaći nešto pozitivno, jer uvijek u svemu ima nešto pozitivno. Toga ću se držati i dalje jer mi je sve ostalo samo distrakcija - priznaje Mia. 

Cijeli intervju pogledajte na Videoteci ili YouTube profilu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: