Obavijesti

Video

Komentari 112

Minea vrištala sa Šebaljem: Jesi ti normalan?! Vrti mi se u glavi

Minea vrištala sa Šebaljem: Jesi ti normalan?! Vrti mi se u glavi
3

U drugom životu, kad se rodim kao muško, od malena ću učiti voziti i driftati , rekla je Minea. Nova gošća serijala 'Zvijezde vrište', u strahu je ušla u auto, no na kraju se tog osjećaja riješila

VIDEO

Ne, ne, ne, ne mogu. Stani! Može li gore od ovoga? Ti nisi normalan, vrištala je i bila pod strahom hrvatska pjevačica Renata Končić Minea. Voditeljica i pjevačica sjela je sa Šebaljem u auto i upustila se u ludu avanturu u novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište'.

POGLEDAJTE VIDEO:

S pjevačkom karijerom krenula je pred više od 20 godina, a Šebalju je objasnila da je umjetničko ime Minea nastalo slučajno. Objašnjava kako je u dogovoru s tadašnjim menadžerom, Borisom Šuputom, zaključila kako Renata nije upečatljivo ime za scenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uglavnom me zovu Minea, Renata me većinom zovu samo prijatelji - objasnila je. Uz pjevačku karijeru, Minea je počela razvijati i voditeljsku karijeru. Prilika za to joj se ukazala nakon sudjelovanja u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Nakon kratkog početnog razgovora i Šebaljevih pokušaja da Mineu riješi straha, krenuli su s driftom. Počeo je lagano, no, za Mineu je i to bilo previše u početku. Počela je vrištati i moliti Šebalja da zaustavi auto.

- U drugom životu, kad se rodim kao muško, od malena ću učiti voziti i driftati - rekla je Minea prije nego što je došlo vrijeme da ona preuzme volan.

Šebalj je bio zadovoljan jer je iz prve uspjela okrenuti auto pod ručnom, no drugi zadatak joj je ipak bio teži. Juraj joj je rekao da 'zamota' volan do kraja i da gas do daske. Pjevačicu je bilo strah i nikako nije mogla pritisnuti gas do daske.

- Ne mogu. Jesi ti normalan? Već mi se vrti u glavi - vrištala je Minea. Iako je mislila da je to kraj ove avanture, kad joj je Šebalj rekao da je 'pala', nije odustala. Htjela mu je dokazati da može i opet je krenula okretati auto u krug.

- Ponosan sam jer si se oslobodila straha - rekao je Šebalj svojoj gošći koja je još uvijek bila pod dojmom ove lude avanture.

Franka vrištala pa driftala sa Šebaljem: 'Koji sam ja papak!'
Franka vrištala pa driftala sa Šebaljem: 'Koji sam ja papak!'

Kada je izašla iz automobila, ruke su joj se tresle, ali rekla je kako joj je bilo drago što je uspjela ovo iskusiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Minea vrištala na Šebalja: ‘Budalo, stani!’ | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 64 11:19

- Dobar je ovaj adrenalin! Mislim da je neka druga strana mene sada izašla van. Ponovila bih to, ali s manje straha nego sada - zaključila je Minea.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković