Video

Komentari 0

'Moj stan, moja pravila!' Vani je nova epizoda hit serije 'Cimeri'

'Moj stan, moja pravila!' Vani je nova epizoda hit serije 'Cimeri'

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je treća epizoda novog serijala 'Cimeri' u kojima pratimo avanture Petre i Renata, influencera cimera koji su mislili da nikad ne bi živjeli zajedno da ne moraju.

- Prljav si kao svinja - viče Saamo Petraa Renatu nakon što je shvatila kako je neuredan i kako ne zna oprati suđe za sobom. 

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNO TREĆU EPIZODU CIMERA:

Cimerstvo je vrlo teško, pogotovo ako postoje međusobna neslaganja. Upravo je to razlog nove svađe u trećoj epizodi serije Cimeri Moj stan, moja pravila!. Glavni krivac je Renato koji ne čisti, ne kuha, ne pere za sobom, soba mu izgleda kao da je atomska bomba pala u nju, a da stvari budu gore, pronalazi kiflu staru nekoliko dana ispod kreveta i odluči je, ni više ni manje, pojesti. 

Jesu li uspjeli riješiti problem i što se dalje dogodilo s kiflom, pogledajte u novoj epizodi na YouTube kanalu JoomBoos-a. 

'Super su odglumili svoje uloge, obožavam ih, najjači duo', napisao je jedan od obožavatelja. 'Prva epizoda je bila odlična, a druga je tek vrh', piše jedna obožavateljica, a druga da je to 'najbolji serijal na svijetu.'

Pogledajte i vi novu epizodu ekskluzivno na JoomBoosu i pratite avanture poznatih domaćih influencera koji su zaključani zajedno u stan, baš poput Renea i Mile u 'Eksperimentu' 24sata Oriđiđi produkcije!