Video

Komentari 16

Najpopularnija youtuberica u regiji ima novi hit: 'Budi ono što jesi, a svijet nek se mijenja...'

Najpopularnija youtuberica u regiji ima novi hit: 'Budi ono što jesi, a svijet nek se mijenja...'

Najpopularnija youtuberica u regiji, Anna Lazarević, za JoomBoos YouTube kanal snimila je novu pjesmu. Na praznim ulicama Beograda pjeva o ljubavi i šalje snažnu poruku

Budi ono što jesi, a svijet nek se mijenja, pjeva mlada i uspješna youtuberica Anna Lazarević u svom novom hitu koji je objavljen YouTube kanalu JoomBoosa. Snimala ga na skoro pa pustim ulicama Beograda, a ljubavna pjesma s modernim ritmom osvaja publiku.

POGLEDAJ VIDEO:

Anna je već snimila jednu pjesmu za JoomBoosov YouTube kanal. Ove godine, kada je izašla serija 'Teini dnevnici', snimila je naslovnu pjesmu 'Tu', a pjesma je poslušana već više od tri milijuna puta. Pjevanje, poput većini youtubera, za nju nije samo faza. Planira se time baviti i u budućnosti.

Ljudi imaju baš jako puno predrasuda o youtuberima. Voljela bih kad bi se to razbilo i kada bi jednoga dana postalo normalno. Doživjela sam, čak i od bliskih ljudi, da mi kažu, ‘jao, tebi je lagano, ti se smiješ, zezaš se s ljudima i uspijevaš’. Ali nije baš to tako lako. Treba biti karizmatičan, treba imati ideje i teme za video, rekla je Anna u intervju.

POGLEDAJTE I ANNINU PRIČU:

Inače, uz pjevanje i YouTube, od malih nogu se bavila i nogometom pa uvijek ističe da su snimanje, nogomet i pjevanje njezine tri ljubavi. Osim YouTubea, Anna je svoju popularnost stekla na Instagramu i na TikToku. Na Instagramu broji više od 665.000 fanova, a na TikToku je prati gotovo 500.000 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: