Obavijesti

Video

Komentari 4

Najpraćenija regionalna TikTok zvijezda u žiriju talent showa: Ne želim gledati aljkave prijave

Najpraćenija regionalna TikTok zvijezda u žiriju talent showa: Ne želim gledati aljkave prijave

Neki novi klinci bore se za svoje mjesto na internet-sceni, a svaki njihov korak ocjenjuju sad već velike regionalne, ali i svjetske TikTok zvijezde. I nisu ih nimalo štedjeli već od prve epizode

VIDEO

Čim smo ušli u novu sezonu, odmah sam poželjela da nam se prijave raznolikiji kandidati nego prošle sezone, objasnila je na samom početku tiktokerica Mimiermakeup očekivanja od nove sezone showa JoomBoos Videostar. Nju na ovoj društvenoj mreži prati 15 milijuna fanova, a u showu će biti strogi sud s regionalnim zvijezdama, Andrijom Milivojevićem Wajwaijem i Barbi Afrikom. I sigurna je što želi, a što ne želi gledati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iskreno, mislim da nisam komplicirana. Kao članicu žirija oduševit će me TikTokovi koji su zabavni, smiješni i autentični. A ono što nikako ne želim gledati su ‘aljkavi’ videi snimljeni u 15 sekundi, tek toliko da ih se snimi. Jer se to baš jako vidi i osjeti se nedostatak truda, a to sigurno ne možemo pozitivno ocijeniti - objasnila nam je Mimi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Youtuberi Mimiermakeup, Luciano Plazibat i SaamoPetraa

Njezini kolege iz žirija - Barbi, koja je tu drugu godinu zaredom, i Wajwai, koji je u JoomBoos Videostaru prvi put, otprilike se slažu s njom.

- Za početak moram reći da mi je neopisivo drago da sam ove godine i fizički u Zagrebu na snimanju. Prošle godine zbog korone i mjera nismo mogli snimati svi zajedno. A sad i od showa i od kandidata očekujem najveći spektakl dosad - priznaje Barbi. Wajwai u sve ulazi bez previše očekivanja. On se samo želi ludo zabaviti i upoznati neke sebi slične, pomalo “spaljene” kandidate.

- Obećajem kandidatima da ću prema njima biti strog, ali realan. Ako vidim da je kandidat snimio nešto što nije dobro, reći ću mu to i, naravno, dati mu savjet kako da to odradi bolje - objasnio nam je Wajwai, čiji skečevi i duhoviti TikTokovi redovito skupljaju stotine tisuća, pa i milijune pregleda. On, baš kao i njegove kolegice iz žirija, TikTokom se bave profesionalno. To su njihove karijere. Od ovog posla na internetu oni zarađuju. A neki novi klinci koji se bore za titulu nove TikTok zvijezde sada idu njihovim stopama i žele se ostvariti na internetu, postati zvijezde i pokazati ljudima da snimanje za TikTok nije bezveze, bezvrijedni “gubitak vremena”.

Hoće li se najviše istaknuti make-up umjetnici, plesači, pjevači, zabavljači ili možda astrofizičarka koja se prijavila na show? Pogledajte top prijave u prvoj epizodi na JoomBoos YouTubeu, a daljnju borbu za titulu tiktokerske zvijezde i nagrade vrijedne 120.000 kuna pratite svakog četvrtka u 12 sati samo na JoomBoosu!

 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje