Obavijesti

Video

Komentari 81

Neodoljivo podsjeća na Kim: Hrvatska kraljica Instagrama

Neodoljivo podsjeća na Kim: Hrvatska kraljica Instagrama
9

Jelena Perić najpoznatija je Hrvatica na Instagramu. Trenutno ima preko 600 tisuća "sljedbenika", a do kraja godine, nada se, bit će ih i milijun. Inicijalno vizažistica, sad se bavi i modom, tjelesnom formom i drugim

VIDEO

Jelena Perić (24) mlada je vizažistica iz Zagreba. Osim što svojim izgledom podsjeća na svjetski poznatu starletu Kim Kardashian, Jelena je u samo osam mjeseci skupila preko 600 000 sljedbenika na poznatoj društvenoj mreži Instagram. Ipak, iako joj usporedba laska, kaže kako bi radije da ju pamte zbog nje same.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena je strelovitom brzinom postala Instazvijezda

Pokretanje videa...

03:39

Jelena ima diplomu vizažista, no najviše je stvari naučila sama. Prvo je stekla vještine dobrog šminkanja i posebne trikove, a zatim je s velikom lakoćom naučila kako monetizirati vrijeme na društvenim mrežama. Rezultat je bio i više nego fantastičan, a za Jelenu su vrlo brzo saznali i van granica Lijepe naše.

Osim što radi non-stop na društvenim mrežama, pokrenula je i vlastiti studio za šminkanje. Primjenom svog znanja i iskustva, inspiracija je mladim djevojkama. No ona nije samo modna i make up inspiracija, već i ona poslovna. Na njen se samostalni uspjeh sigurno mogu ugledati mnoge djevojke i same svoje snove pretvoriti u stvarnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jelenina Instagram priča krenula je nakon što je njen video na profilu objavila poznata američka blogerica Lilly Ghalichi koja ima preko 2 milijuna sljedbenika. Iako drugi većinom misle kako Jelena ne radi puno, iza njenog uspjeha krije se naporan rad i puno truda. Sama je svoj producent i snimatelj, a ponekad joj u pomoć uskače i mama. S obzirom da je u njenom poslu izgled izrazito bitna stavka, Jelena i sama puno ulaže u njega, ali ne samo novčano.

Osim što brine o svojem licu i tijelu, počela je trenirati i boks te je u mjesec dana skinula čak šest kilograma. Što se tiče muškaraca, Jelena je trenutno slobodna. Posao joj je trenutno najbitniji, a s obzirom na to da radi od jutra do mraka, trenutno ni ne traži dečka. Inače, kod muškarca joj je najbitnije da ima “ono nešto”.

“Ja nisam slavna osoba, ja sam daleko od slavne osobe. Ja sam samo InstaFamous osoba.” - rekla nam je skromna Jelena. Iako živi i radi u Zagrebu, više je okrenuta globalno. Planira otići u Ameriku, a da li bi to bilo privremeno ili za stalno nije još sigurna. Nakon uspješnog osvajanja Instagrama, Jelena se odlučila i na pokretanje Youtube kanala. On neće biti zamjena za Instagram profil, već samo još jedna dodatna odskočna daska. Ponosna je na svoj rad i sve što je postigla, a nada se i prvom milijunu na Instagramu do kraja godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin