Obavijesti

Video

Komentari 34

Nije isključio mikrofon pa usred nastave komentirao: Nosite li i vi dolje samo gaće i čarape?

Nije isključio mikrofon pa usred nastave komentirao: Nosite li i vi dolje samo gaće i čarape?
1

Novi show 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE u suradnji s Kerekesh teatrom gledajte na YouTube kanalu 24sata! U novoj epizodi možete vidjeti kako se osam likova snalazi u svima dobro znanoj situaciji - online nastavi

VIDEO

Hej, jel' me čujete? Ja vas ne vidim! Vidite li vi mene?! Internet mi je spor. Nisam prepisivao, pa ja sam skroz fer! Ovo su najčešći komentari učenika koji su ove i prošle godine morali pohađati ili još uvijek pohađaju online nastavu. Pandemija je i njih 'zeznula', a nove navike nama su izvor inspiracije. A za što drugo nego za satiru? 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU KEREKESH SHOWA: ONLINE NASTAVA

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata donosi novi serijal svake nedjelje - KEREHESH SHOW. Jan Kerekeš odglumio je osam situacija s kojima se susreću učenici u novom normalnom. 

- A jeste i vi isto gore obučeni, a dolje imate samo gaće i čarape? - uzbuđeno komentira pred cijelim razredom jedan od učenika, svestrani Kruno. Žec, žustri modni kritičar kriomice komentira kako tko izgleda i tko je dobio koju kilu. No online nastava ne bi bila prava online nastava da nemamo onog jednog koji uvijek ima poteškoća s tehnologijom, kao što je to u ovom slučaju naš domar Radički: "Je*ate i miš koji ne radi i krtice!"

Situacije se redaju, a sigurni smo da će mnogi prepoznati sebe i svoju djecu.

Glavnu i jedinu ulogu u novom serijalu igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Online nastava | KEREKESH SHOW 03:51

Na pitanje otkud inspiracija za teme i likove Jan Kerekeš odgovara: "Svi likovi imaju veze s ljudima iz moje okoline. Inače pišemo predstave o malim ljudima s velikim problemima, a mislim da smo to baš svi. Oni veliki ljudi s malim problemima nisu mi interesantni. Vjerojatno su i lažni i umjetni". 

Ne propustite pogledati novu epizodu Kerekesh showa na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje i komentirajte s kojim likom se vi možete najbolje poistovjetiti.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU KEREKESH SHOWA - ISPOVJEDAONICA

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'

Nova epizoda, novi gost u studiju Tko je kriv? Vatrogasac nam je objasnio situacije u kojima se nalaze kao vozači vozila s prednošću prolaska. Pogledajte i detalje u kojima se nisu slagali s Jurom Šebaljem...

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!
POGLEDAJTE VIDEO

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja'. Influenceri Alen Žigić i Petra Dimić u novoj su epizodi otkrili najčudnije stereotipe o Talijanima i saznali - jesu li točni?!
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti