Obavijesti

Video

Komentari 34

Nije isključio mikrofon pa usred nastave komentirao: Nosite li i vi dolje samo gaće i čarape?

Nije isključio mikrofon pa usred nastave komentirao: Nosite li i vi dolje samo gaće i čarape?
1

Novi show 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE u suradnji s Kerekesh teatrom gledajte na YouTube kanalu 24sata! U novoj epizodi možete vidjeti kako se osam likova snalazi u svima dobro znanoj situaciji - online nastavi

VIDEO

Hej, jel' me čujete? Ja vas ne vidim! Vidite li vi mene?! Internet mi je spor. Nisam prepisivao, pa ja sam skroz fer! Ovo su najčešći komentari učenika koji su ove i prošle godine morali pohađati ili još uvijek pohađaju online nastavu. Pandemija je i njih 'zeznula', a nove navike nama su izvor inspiracije. A za što drugo nego za satiru? 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU KEREKESH SHOWA: ONLINE NASTAVA

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata donosi novi serijal svake nedjelje - KEREHESH SHOW. Jan Kerekeš odglumio je osam situacija s kojima se susreću učenici u novom normalnom. 

- A jeste i vi isto gore obučeni, a dolje imate samo gaće i čarape? - uzbuđeno komentira pred cijelim razredom jedan od učenika, svestrani Kruno. Žec, žustri modni kritičar kriomice komentira kako tko izgleda i tko je dobio koju kilu. No online nastava ne bi bila prava online nastava da nemamo onog jednog koji uvijek ima poteškoća s tehnologijom, kao što je to u ovom slučaju naš domar Radički: "Je*ate i miš koji ne radi i krtice!"

Situacije se redaju, a sigurni smo da će mnogi prepoznati sebe i svoju djecu.

Glavnu i jedinu ulogu u novom serijalu igra Jan Kerekeš koji se proslavio u serijama 'Vatre ivanjske', 'Zlatni dvori', 'Dar Mar', 'Bitange i princeze' i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Online nastava | KEREKESH SHOW 03:51

Na pitanje otkud inspiracija za teme i likove Jan Kerekeš odgovara: "Svi likovi imaju veze s ljudima iz moje okoline. Inače pišemo predstave o malim ljudima s velikim problemima, a mislim da smo to baš svi. Oni veliki ljudi s malim problemima nisu mi interesantni. Vjerojatno su i lažni i umjetni". 

Ne propustite pogledati novu epizodu Kerekesh showa na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje i komentirajte s kojim likom se vi možete najbolje poistovjetiti.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU KEREKESH SHOWA - ISPOVJEDAONICA

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno