Video

Komentari 33

'Nisam balkanska diva! Kuham za bližnje i sama mijesim pitu'

'Nisam balkanska diva! Kuham za bližnje i sama mijesim pitu'

Makedonska pjevačica Kaliopi u 24 pitanja otkrila nam je kako još koji put želi predstavljati svoju zemlju na Eurosongu te kako ne smatra da je balkanska diva iako joj to stalno govore fanovi

Kaliopi nas je u intervju uvela pjevajući njezin hit karijere, pjesmu ‘Rođeni’. Istu pjesmu je izvela na spektakularnoj pozornici MAC Awards nagrada u Beogradu, a istaknula je čiji ju je prošlogodišnji nastup najviše osvojio. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KALIOPI:

- Jako mi se svidjela Jelena Rozga kad je uživo pjevala 'Moje proljeće' uz zvuke klavira na kojem je svirao Tonči Huljić. Bilo je drugačije od svih njezinih prijašnjih nastupa - rekla je Kaliopi. Makedonska pjevačica dosad je dva puta predstavljala svoju zemlju na Eurosongu.

- Da se mene pita još bih deset puta nastupala. Ipak, to je jedna ozbiljna priča i mislim da sam dovoljno iskoristila svoje tri minute - rekla je te dodala kako je za nju najveći uspjeh što pjesmu ‘Crno i Belo’ svi u svijetu pjevaju na makedonskom jeziku.

Doživljaj joj je bio, kaže, bolji 2012. godine, a pitali smo je po čemu pamti svoj prvi nastup u životu.

- Definitivno pamtim po tome što sam bila jako zbunjena. Imali smo nastup u domu Armije. Pjevali smo o Titu, ali tako smo krenuli - rekla je kroz smijeh. Kaže da će raditi na tome da u 2020.-oj godini više nastupa po Hrvatskoj.

- Ritual prije nastupa? Apsolutno nemam vremena za rituale, ali uvijek se okupim s bendom, zagrlimo se i poželimo si nešto lijepo i onda sviramo - rekla je. Ne smatra da je balkanska diva iako joj mnogi to govore.

- Još uvijek vozim svoj automobil, još uvijek mijesim pitu, kuham za svoje prijatelje i mislim da je taj epitet vezan isključivo za pozornicu. Inače je kod mene sve jednostavno i lagano - rekla je.

Intervju s Kaliopi pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S TONČIJEM HULJIĆEM: