Obavijesti

Video

Komentari 0

Oduševila ga djevojka na prvom spoju: 'Izgledaš točno onako kako sam te ja zamišljao...'

Oduševila ga djevojka na prvom spoju: 'Izgledaš točno onako kako sam te ja zamišljao...'
5

Osim što dijele isto prezime, ljubav prema istim filmovima i putovanjima, ovo dvoje mladih, otvoreni su prema svemu, zaključila je voditeljica serijala 'Spoj na slijepo' i seksologinja Marina Krleža

VIDEO

Ne izlazim baš na spojeve. Ovo mi je prvi spoj, a da se to zove spoj, rekla je Ivana (35) prije njezinog 'Spoja na slijepo'. U ovoj epizodi, naša voditeljica i seksologinja, Marina Krleža, spojila ju je s Antom (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Između njih smo stavili pregradu kako bi se za početak upoznali bez da jedno drugoga vide. Ivana mu je odmah priznala da je malo nervozna jer joj je ovo prvi spoj na slijepo, dok je Ante rekao kako on nema tremu i nije nervozan.

- Najviše slušam pop, dance, a volim i našu zabavnu glazbu. Kad slušaš naše zabavnjake, popneš se na stol i to je fešta do jutra - otkrio je Ante Ivani u prvim pitanjima.

Zagreb: Spoj na slijepo

I Ivana i on su se opustili već nakon nekoliko pitanja, a posebno ih je nasmijalo to što osim što slušaju istu glazbu, dijele i isto prezime, a i vršnjaci su. Kada smo im maknuli pregradu, djelovali su oduševljeno i opušteno su nastavili s razgovorom.

- Izgledaš točno onako kako sam te zamišljao - rekao je Ante kada je ugledao Ivanu.

Prije nego što su krenuli izvačiti pitanja koja smo im pripremili, Ivana je Antu upitala voli li putovati. Čini se da su i tu našli dodirnu točku jer su oboje zaljubljenici u putovanja.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU:

- Nećeš ti ostati sama. Nemoj se uopće zamarati time. Vjeruj mi - rekao je Ante Ivani nakon što mu je ona ispričala kako joj je najveći strah onaj od samoće.

Naša voditeljica i seksologinja je na temelju toga zaključila da bi Ante rado odradio drugi dejt s Ivanom, ali bez kamera. 

Ispričali su jedno drugome i najluđe stvari koje su napravili u izlasku. Ivana je u jednom pitanja morala otkriti koje su joj tri najprivlačnije stvari na Anti. Rekla je da su to njegova komunikativnost, duhovitost te roze majica koju nosi na sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Nemam neko neobično mjesto na kojem sam imao seks. Probao sam sve - od auta, plaže - rekao je Ante, a Ivana se složila s njim, ali i dodala jedan zanimljiv odgovor:

- Na jet-skiju - rekao je Ivana.

A je li njihov spoj na kraju prošao uspješno, saznajte u novoj epizodi. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode