Video

Komentari 5

Opleo po Supertalentu: 'Nadam se da je pogledala svoj nastup'

Opleo po Supertalentu: 'Nadam se da je pogledala svoj nastup'

Boris Banović se u novoj epizodi serijala Fashion Buzz opet dotaknuo Supertalenta, a otkrio je i što misli o nastupu Marije koja je glumila Beyonce u polufinalnoj večeri

Iskreno se nadam da je Marija iz Supertalenta poslušala svoju izvedbu, komentirao je guru tako natjecateljicu koja je glumila Beyonce i iznenadila sve gledatelje svojim nastupom na Supertalentu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gledatelji su bili ljuti zbog zbora jer kaže da toliko ljudi jednostavno nije supertalent – objašnjava Boris Banović komentare na pojavu velikih skupina u ovom natjecanju, a nije izostavio ni plesače ni pjevače.

- Ron je dečko koji bi zbog bisernih zubi i obožavanja domaćih pjesama trebao biti Supertalent? Hmm – sarkastično je rekao Guru. Ipak, njegov stajling je bio pun pogodak za Borisa Banovića. Nije izostavio prokomentirati niti žiri. 

- Maja je osvanula u srebrnoj haljini s perjem. To nije dosadno, ali je jako predvidljivo. Maja bi nas uvijek trebala iznenaditi jer sve ove kreacije smo već vidjeli – objasnio je Guru kojemu je, ovaj put, čak i Martina Tomčić bila bolja od Maje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Za muški dio žirija se, nažalost, nema što puno za reći. Bilman je bio u svom plesačkom stilu, a Janko se nije baš previše potrudio - zaključio je.

Cijeli epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.