Obavijesti

Video

Komentari 2

Pobjednica 'Pilaj po svom': U mojoj obitelji su samo žene, a zbog toga sam prava majstorica

Pobjednica 'Pilaj po svom': U mojoj obitelji su samo žene, a zbog toga sam prava majstorica
4

Natalija Cvjetković (30) iz Zagreba pobjednica je prvog hrvatskog 'do it yourself' talent showa i serijala 24sata oriđiđi produkcije. Njezina šarena božićna jelka je bila bez konkurencije...

VIDEO

Bilo mi je teže u finalu zbog obujma posla. Prvi izazov je više bio dekorativan, dok sam za finale imala baš opsežan posao. Bilo je i piljenja i farbanja i lijepljenja, a sve se to trebalo i posušiti. Na kraju i dekoriranje, odnosno ukrašavanje božićnog drvca, oduzelo mi je puno vremena, rekla je Natalija Cvjetković (30), pobjednica prvog hrvatskog 'do it yourself' talent showa 'Pilaj po svom'. 

POGLEDAJTE FINALE SHOWA 'PILAJ PO SVOM': 

Njezina malo drugačija božićna jelka idealna je za sva kućanstva koja ne vole čistiti iglice od pravog bora ili nemaju dovoljno prostora za veliku jelku. A ipak, može imati kuglice, kao i lampice. Njezina jelka žiri je osvojila na prvu -  samoukog majstora i youtubera Davida Skrbina i Pevexovog predstavnika. No, nije joj bilo lako uz tako kreativne protukandidate - Aishu König Barušić i Marka Raića.

Savjeti majstora amatera: 'Ovaj stol napravite sami za 200 kn'
Savjeti majstora amatera: 'Ovaj stol napravite sami za 200 kn'

- Mi kandidati smo si međusobno pomagali. Svatko je imao neki komplicirani dio. Ekipa je odlična. Bilo je puno smijeha i zezanja, šaljivih i zanimljivih trenutaka. U svakom slučaju, zabavila sam se i dobro nasmijala, a još više naradila - rekla je Natalija te objasnila otkud joj uopće inspiracija za božićnu jelku.

- Na internetu sam pregledala dosta domišljatih ideja i naišla na jednu sličnu. Izgledalo je dosta jednostavno. U glavi sam imala viziju kako bih ja to napravila. Razradila sam ju u jednoj večeri. Koristila sam plastične cijevi za odvod, drvenu široku dasku, jako ljepilo, sprejeve, razne ukrase za božićna drvca, lampice. U svakom slučaju, uz malo mašte, moguće je od raznih materijala napraviti isto božićno drvce - rekla je Natalija. Jelku je poklonila trgovačkom lancu Pevex. U suradnji s njima, snimali smo ovaj serijal.

Zadatak u našem showu Nataliji je došao kao naručen jer i sama u blagdansko vrijeme izrađuje razne ukrase, ali prava majstorica je i ostatak godine.

- Moj učitelj je sva moja obitelj, konkretno mama i baka. Budući da živim u obitelji samih žena, one su morale biti sposobne i snalažljive. Nisu uvijek mogle zvati majstora, susjeda ili bilo koga drugog. Pozvati nekoga da ti nešto napravi je ili lutrija ili skupo. U takvom okruženju sam i ja počela poprimati njihove osobine i sama se snalaziti, koristiti razne alate i jednostavno - napraviti sama - rekla je Natalija.

Kako izgleda pobjedničko božićno drvce, pogledajte na YouTube kanalu 24sata te na našoj Facebook stranici, a cijeli intervju s Natalijom pročitajte u 24sata Cafeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

FINALE: Tko je pobjednik prvog hrvatskog DIY talent showa? 11:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode