Video

Komentari 2

Potrošio je cijelu svoju životnu ušteđevinu na napušteni gradić

Potrošio je cijelu svoju životnu ušteđevinu na napušteni gradić

Brent iz Austina u Teksasu je prošle godine kupio bivši rudarski gradić blizu Los Angelesa, a danas tamo živi sam. Napušteni gradić Cerro Gordo nitko nije posjetio više od 100 godina

Predivno je ovdje, ali se ponekad bojim hoću li uspjeti preživjeti, govori Brent Underwood u videu koji je objavio na svom YouTube kanalu Ghost Town Living. Ovaj poduzetnik prošle godine je odlučio kupiti napušteni rudarski grad koji nitko nije posjetio više od 100 godina. Sada je izoliran u tom gradiću kako bi se zaštitio od korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Cerro Gordo nalazi se na tri sata vožnje od Los Angelesa, a nitko ga nije godinama posjetio dok nisu Brent i njegov prijatelj Jon odlučili kupiti cijeli gradić. Točna je cijena nepoznata, ali procjenjuje se da je Brent cijeli grad platio 1,4 milijuna dolara. 

- Potrošio sam cijelu svoju životnu ušteđevinu za ovo brdo ruševina, ali nisam požalio - priznao je Brent još prošle godine. 

To mu je trebao biti bijeg za vrijeme ljeta, pa nije niti razmišljao o tome da ga zimi može dočekati snijeg. Kada se korona virus počeo pojavljivati, Brent se spakirao i krenuo put svog napuštenog gradića gdje zna da je 100% siguran od virusa. Dočekali su ga nanosi snijega koje nikada nije mogao zamisliti. 

- Snijega zna ponekad biti toliko da ne mogu izaći iz svoje kuće - rekao je Brent u jednom od svojih videa iz Cerro Gorda. 

Gradić je u 19. stoljeću bio dom za 4500 rudara iz okolice.

- I tada je vladalo bezakonje u tom ruralnom dijelu, policija nikada nije dolazila provjeriti stanovnike. Ubojstva su se dešavala na tjednoj bazi - ispričao je Brent koji smatra da je gradić dan danas pun duhova tih rudara. 

- Vjerujem da ću ovdje naći dosta paranormalnih aktivnosti i duhova, pogotovo u starim rudnicima - uzbuđeno govori ovaj poduzetnik.