Obavijesti

Video

Komentari 16

Prepoznajete li sebe u ovome? 'Dobio sam posao po ljeti pa ne mogu na godišnji! Katastrofa!'

Prepoznajete li sebe u ovome? 'Dobio sam posao po ljeti pa ne mogu na godišnji! Katastrofa!'
2

24sata ORIĐIĐI produkcija vam na YouTube kanalu i Videoteci 24sata predstavlja novi serijal u suradnji sa Zoranom Pribičevićem - 'Tko je tu lud!?'. Epizode gledajte svake subote u 12 sati

VIDEO

Tko u Hrvatskoj najbolje kuka? Između čak četiri milijuna kandidata odabrali smo čak četvero najboljih u kukanju, komentirao je voditelj emisije Zoran Pribičević uoči novog showa u Hrvata - 3,2,1 Kukaj!, u sklopu novog serijala 'Tko je tu lud!?'.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU 'TKO JE TU LUD!?': 3,2,1 KUKAJ!

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji sa Zoranom Pribičevićem na YouTube kanalu 24sata donosi novi show svake subote - 'Tko je tu lud!?', serijal u kojemu opisujemo probleme jednog 'tipičnog' Hrvata. Otkrivamo srž nekih narodnih poslovica, bavimo se hrvatskim mentalitetom i problemima društvenih mreža, pametnog iskorištavnja artikala na akciji ili tragedijama poput dobivanja posla usred ljeta. 

U prvoj epizodi novog serijala donosimo vam najbolje od najboljih u kukanju! Od problema s dobivanjem posla ured ljeta pa sve do toga što svaki blagdan 2021. pada na vikend. 

Zoran je prvo predstavio četiri kandidata, nakon čega su počeli kukati o svojim problemima:

- Prijavio sam se u show jer sam dobio posao! I to pred ljeto! Cijelu godinu tražim i prijavljujem se, ali ne! Ja dobijem posao pred ljeto! I sad dok će se moji brčkati na moru ja moram raditi! Pa tog nema nigdje! - komentirao je prvi kandidat Vlado.

Iako će se mnogi poistovjetiti s navedenom situacijom, Zoran je predstavio i drugu kandidatkinju:

- Jao! Što vi ne znate da 1. maj pada na subotu? Dan državnosti na nedjelju, a Tijelovo - na subotu, a Velika Gospa na nedjelju. Božić, opet subota! - komenirala je emotivno kandidatkinja Angelica.

POGLEDAJTE VIDEO: 'FIRMA' SA ZORANOM PRIBIČEVIĆEM

A na pitanje kako je došao na ideju za serijal, Zoran Pribičević, voditelj projekta i emisije 'Tko je tu lud!?' odgovara:

- Kako u slobodno vrijeme pišem sve i svašta, zapisao sam još davno i neke svoje šaljive skečeve koji su uglavnom bili inspirirani nekim stvarnim ljudima, situacijama i događajima i koje sam s vremenom dorađivao. Sada sam ih odlučio konačno završiti, uobličiti i pokazati svima pod zajedničkim nazivom ‘Tko je tu lud!?’ - komentirao je.

Ne propustite pogledati novu epizodu serijala 'Tko je tu lud!?' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake subote i komentirajte s čime se vi možete najbolje poistovjetiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Radite li i vi ovako? Na festivalu u Zagrebu su nam pokazali kako se pravilno treba filetirati tuna
PRAVI MAJSTOR

Radite li i vi ovako? Na festivalu u Zagrebu su nam pokazali kako se pravilno treba filetirati tuna

Posjetili smo Asia Street Food Festival u Zagrebu gdje su demonstrirali kako se pravilno filetira tuna. Jeste li se ikada okušali u tome i radite li to na isti način?

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić