Obavijesti

Video

Komentari 9

Prvi smo snimili kako Pelješki most izgleda u ranu zoru: Od 19 sati pratite 24sata emisiju uživo

Prvi smo snimili kako Pelješki most izgleda u ranu zoru: Od 19 sati pratite 24sata emisiju uživo
3

U čast otvorenja večeras smo za vas pripremili najbolje stručnjake i najinteresantnije goste. Emisiju uživo pratite na YouTube kanalu 24sata, te na gradskim Go2Digital ekranima u Zagrebu i okolici

Naše ekipe već su tamo! Prvi smo snimili kako Pelješki most koji povezuje hrvatski teritorij izgleda u ranu zoru. Prizori su čudesni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Večeras od 19 sati cjelokupni program otvorenja pratit će najbolji stručnjaci i najinteresantniji gosti uživo u studiju 24sata, a komentiranju se možete pridružiti i vi na YouTube kanalu 24sata. Pretplatite se na naš kanal, uključite 'zvonce' i prvi budite obaviješteni o početku praćenja povijesnog trenutka Hrvatske.

Uz javljanja uživo naših reportera s Pelješkog mosta i okolice, u studiju 24sata emitirat će se emisija u kojoj će gostovati Marina Pavković, prostorna ekonomistica, Sanjin-Velebit Pešut, inženjer cestovne infrastrukture, Tomislav Klauški, kolumnist 24sata, te proslavljeni automobilist i vozač rallyja, Juraj Šebalj. 

Osim na YouTubeu prijenos naše emisije možete pratiti i na gradskim Go2Digital ekranima, također od 19 sati. Dok čekate autobus, kolegu, pijete kavu ili vozite kući, bacite pogled na neki od velikih ekrana i možda vam Pelješki most bude kao na dlanu. 

Poruke ohrabrenja i podrške Zagrebu i Zagrepčanima

Popis točnih lokacija: 

1. Arena Tomahawk ulaz i izlaz
2. Baruna Filipovića dWall
3. Držićeva twins
4. Heinzelova dTower sjever i jug
5. Maksimirska Twins
6. Radnička Tower West i East
7. Reisnerova Twins
8. Triangle dTower sjever, istok i zapad
9. Varaždin dTower
10. Zagrebačka avenija dTower istok i zapad

Dočekajte s nama vrhunac večeri kada će se susresti prvi automobili mosta - 'Nevera', najmoćniji električni automobil na svijetu, te višestruki svjetski prvak, Niko Pulić - i službeno otvoriti most o kojem se govori desetljećima. Pratite nas i na portalu, te na društvenim mrežama Facebook-u, Instagram-u, TikTok-u i LinkedIn-u. 

POGLEDAJTE VIDEO: NEVERA NA GENERALNOJ PROBI

Pogledajte video: 

VIDEO