Obavijesti

Video

Komentari 164

Pukla ljubav! Marijana ne nosi prsten, Nemeš se vratio doma

Šuška se kako se najpoznatiji par Big Brothera Marijana i Nemeš razvodi. Marijana Kovačević više ni ne nosi vjenčani prsten, a Nemeš se vratio obitelji u Srbiju. "Ne želim ništa o tome" kratko je komentirala Marijana.

VIDEO

Marijana Kovačević (33), pobjednica regionalnog “Big Brothera” iz 2011., skinula je vjenčani prsten. S glazbenikom Nikolom Nemeševićem Nemešom (28) u braku je od kolovoza 2016. Dok se Beograđanin navodno vratio obitelji u Srbiju, Kninjanka konobari u kvartovskom kafiću na zagrebačkoj Savici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:28

- Marijana dane provodi radeći. Ima puno gostiju u birtiji, pa joj posao nije lak jer nema vremena za odmor. Gosti su većinom muškarci srednjih godina koji je simpatiziraju jer je reality zvijezda i kuha dobru kavu - kaže izvor koji dolazi u kafić smješten u blizini nogometnog igrališta. Dodaje kako Kninjanka radi od početka kolovoza, a Nemeš se još nije pojavio na njezinom radnome mjestu. Beograđanina smo pitali o statusu njihove veze, ali nam se na poruke nije javio. Trenutačno zarađuje nastupima u beogradskom art klubu za umjetnike. Član je akustičnog dueta Scarzzy & Nemesh.

- Nikola s kolegom na gitari i klaviru izvodi pop, rock i blues hitove te autorsku glazbu - kaže izvor blizak Nemešu. Šuška se kako se Big Brother par, Marijana i Nikola, razvode. Glazbenik je zadnju fotografiju s dragom objavio na svom profilu na društvenoj mreži krajem kolovoza 2016. Na njoj uživaju na plaži u Novigradu, gradu u kojem su se i vjenčali.

- Ne, ne, molim vas, ne želim ništa komentirati o tome. Na radnom sam mjestu - rekla nam je Kninjanka kad smo je priupitali o braku.

 

U video vijestima pogledajte i: 

- Kraj skupih putovanja političara: Više neće ići gdje žele o državnom trošku

- Dječaka (14) ubio vlak: Slušao je glazbu i nije čuo sirenu? 

- Voda će biti skuplja? Oni gomilaju gubitke, a mi plaćamo

- HOS-ovu ploču premjestili u Novsku, "za dom spremni" zasad ostaje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin