Video

Komentari 0

Rasta u najvećem talent showu godine: 'Ovo nije lagan posao...'

Rasta u najvećem talent showu godine: 'Ovo nije lagan posao...'

U četvrtak, 31. listopada, u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu izlazi prva epizoda dugoočekivanog hip-hop talent showa Rap Camp. U prvoj epizodi upoznat ćete kandidate, ali to nije kraj iznenađenjima

U prvoj epizodi jedinog talent showa ove vrste u regiji očekuju vas i neka poznata imena. Kao gosti u epizodi pojavljuju se popularni glazbenik Stefan Đurić Rasta te YouTube zvijezde Baka Prase i Ela Jerković. Uz goste, tu će naravno biti i standardna postava; kandidati, mentori Marin Ivanović Stoka, Fil Tilen i slavni slovenski producent Raay te voditeljica, Nika Zorjan.

Rasta prenosi svoje znanje i iskustvo na kandidate

Na samom početku epizode Rasta svim gledateljima, ali i kandidatima koji su ušli u natjecanje, govori o tome kakav je glazbeni svijet zapravo te što taj posao podrazumijeva.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S RASTOM:

Kad to kaže glazbenik s milijunskim pregledima na YouTubeu i milijunima obožavatelja diljem Balkana, kandidatima ne preostaje ništa drugo nego da ga shvate ozbiljno.

Rasta glazbene ljestvice puni hitovima koji su spoj reggea, folka i rapa, a publika ga najviše prepoznaje po autotuneu. On je, ustvari, i proslavio autotune koji danas koriste mnogi poznati glazbenici i na domaćoj i na stranoj sceni. 

Ela Jerković je dobri duh showa

Uz slavnog glazbenika, u prvoj epizodi gledat ćete i jednog od najpopularnijih balkanskih youtubera, Baku Prase te splitsku youtubericu Elu Jerković.

Ela Jerković nedavno je punila novinske stupce zbog svog herojskog čina. Ona je, naime, odlučila posjetiti splitsku osnovnu školu u kojoj vršnjaci maltretiraju svog slabijeg kolegu i govore mu da je "šugav". Želi njegovim vršnjacima pokazati da nasilje nije okej i da moraju poštovati jedni druge.

Ela je, zapravo, dobri duh ovog showa, a nju i ostala poznata i uskoro poznata lica prvi puta možete vidjeti zajedno u epizodi na JoomBoos YouTube kanalu, u četvrtak u 12:00 sati.