Video

Komentari 70

Remi: 'Nisam ni za Kolindu, ni Škoru, ipak sam ja više lijevo'

Remi: 'Nisam ni za Kolindu, ni Škoru, ipak sam ja više lijevo'

Pjevačica Elementala Mirela Priselac, poznatija kao Remi, otkrila nam je da početak svoje hip-hop karijere pamti po tome što su svi bili 'nabrijani' i da nitko nije imao jasan plan u glavi

- Jelena Rozga je bila kolateralna žrtva, to što sam ja napisala bila je moja reakcija na tekstove i glazbu Vjekoslave Huljić, objasnila nam je Remi u 24 pitanja. Pjevačica Elementala 2013. godine napisala je Facebook status u kojem je komentirala pjesmu 'Nirvana' koju izvodi Jelena Rozga, a stihove je napisala Vjekoslava Huljić. U svom statusu navela je da je vrijeme da prestane zaglupljivati žene svojim stihovima jer im je naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prije nego je odabrala umjetničko ime Remi, Mirela Priselac bila je poznata po imenima 'Miss Curse' i 'Kay See'. Priznala nam je da je od tih imena odustala jer su to bili 'grafiti tagovi' pod kojima je crtala, a kada je s tim prestala, odlučila se na ime Remi.

- Svoje studentske dane pamtit ću po masnom krumpiru i studentskoj menzi - rekla je Remi, koja je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu studirala engleski i španjolski jezik i književnost. Kako kaže, voljela bi živjeti u Švedskoj jer ne voli hladnoću, ali želi vidjeti koje su njene granice.

Najviše voli nazdraviti bijelim vinom, poeziju bira ispred proze, a Davida Bowieja prije nego Bruce Springsteena, jer, kako kaže, u Bowieja je baš zaljubljena.

- Mislim da bi me u filmu glumila Scarlett Johansson, ali morala bi smanjiti grudi - našalila se Remi.

24 pitanja s Remi možete pogledati na 24sata YouTube kanalu.